Ταυτοποιήθηκε η σορός του Νικόλαου Κοσσόρα – Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της γυναίκα του στο FB

Μετά τις φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου, η μια δυσάρεστη είδηση διαδέχεται την άλλη. Τα θύματα της πύρινης λαίλαπας ταυτοποιούνται μέσο του DNA, και οι συγγενείς βυθισμένοι στη θλίψη ενημερώνονται για τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Ακόμη μια σορός ταυτοποιήθηκε και ανήκει στον Νικόλαο Κοσσόρα, ο οποίος αγνοείτο από την περασμένη Δευτέρα, στο Μάτι.

Το δυσάρεστο γεγονός επιβεβαίωσε η σύζυγος του και γνωστή συγγραφέας, Πολύμνια Κοσσόρα, μέσα από τον

προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με τον σύζυγο της και έγραψε: «ΤΕΛΟΣ. Ο Νίκος μου βεβαιώθηκε νεκρός. Τα λόγια χάνονται στην οδύνη. Θα μιλήσω γι’ αυτόν όταν ξαναβρώ τις λέξεις».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο γιος του Νικόλαου Κοσσόρα, Άρης μερικές μέρες πριν, είχε μιλήσει στην πρωινή εκπομπή του Ant1 και συγκλόνισε με την περιγραφή του, για τις άκαρπες προσπάθειες που έκανε για να βρει τον πατέρα του.

«Γύρισα από το Λονδίνο και χτενίσαμε με τη μητέρα μου όλη την περιοχή. Ο πατέρας μου με πήγε, τη Δευτέρα το απόγευμα στο αεροδρόμιο, και με άφησε για να πετάξω στο Λονδίνο, όπου εργάζομαι. Και, στη συνέχεια, επέστρεφε στο σπίτι μας στη Νέα Μάκρη. Χάσαμε το στίγμα του κατά τις 6 που ήταν το τελευταίο τηλεφώνημα, όταν έβγαινε από το Πικέρμι στη Μαραθώνος, ερχόμενος προς Νέα Μάκρη. Βρήκα το αυτοκίνητο, ήταν μισοκαμένη η πινακίδα του. Είχε βγει από το αυτοκίνητο μόνος του, μετά από δική μου έρευνα βρήκα σε ένα οικόπεδο το κλειδί του αυτοκινήτου και το κινητό του, μισοκαμένα, όχι λιωμένα», δήλωσε ο Άρης Κοσσόρας.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε ακόμη: Γιάννης Καπετάνιος: «Ακούω αυτό που έγινε με την Άβα. Πώς μαζεύεις τόσα λεφτά; Εγώ ούτε στον ύπνο μου…»

Keywords
Τυχαία Θέματα