Τα ζώδια σήμερα: “Υδροχόε, είσαι έτοιμος να ανοίξεις τα φτερά σου”

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ
Είναι καιρός να πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις. Σας ανοίγονται νέοι δρόμοι. Τα οικονομικά θα πάρουν νέα τροπή!

ΤΑΥΡΟΣ
Είστε πρωταγωνιστές των πλανητικών παιχνιδιών. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι για νέες κατακτήσεις και γενικότερα για μια νέα αρχή!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή Νέα

Σελήνη στον Ταύρο θα σας γεμίσει διαίσθηση και οράματα. Ευνοούνται τα σχέδια για μια νέα εκκίνηση, τόσο επαγγελματική, όσο και συναισθηματική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ιδανική ημέρα για σας. Στην Νέα Σελήνη συμμετέχει και ο Ποσειδώνας, έτσι φίλοι ή κοινωνική ζωή υπόσχονται πολλά, μπορείτε λοιπόν να ακούσετε τη διαίσθησή σας!

ΛΕΩΝ
Μπορείτε να προωθείτε ρεαλιστικά σχέδια, όμως η σημερινή Νέα Σελήνη θα σας παρασύρει σε σχέδια και όνειρα. Προσοχή όμως στην… προσγείωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επωφεληθείτε από την Νέα Σελήνη, η οποία υπόσχεται πολλά για σας. Νέα σχέδια, επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Έρωτες.

ΖΥΓΟΣ
Κάτι αλλάζει μέσα σας την περίοδο αυτή. Η διαίσθηση θα σας βοηθήσει ακόμα και σε συναισθηματικές επαφές. Προωθούνται οικονομικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ημέρα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σας. Πρέπει να κυνηγήσετε όνειρα τα οποία όμως μπορούν να υλοποιηθούν (γ΄δεκαήμ).

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα μπορούσαν να εξελιχθούν υποθέσεις που αφορούν τόσο τα συναισθηματικά, πολύ περισσότερο δε σχέσεις και συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καιρός για δράση. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο (νέα ξεκινήματα) βοηθά εκκινήσεις τόσο σε συναισθηματικά όσο και σε δημιουργικά σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας. Μελετήστε προσεκτικά οικογενειακές υποθέσεις (ή ακινήτων).

ΙΧΘΥΕΣ
Η ευνοϊκή Νέα Σελήνη με την συμμετοχή του Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, ανοίγει νέους δρόμους. Προωθήστε επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Πηγή: Litsa Patera / Instagram

Καλημέρα!

*Φωτογραφία: Pinterest

Keywords
Τυχαία Θέματα