Τα ζώδια σήμερα: “Δίδυμοι, προσέξτε να μην κινηθείτε παρασκηνιακά γιατί βρεθείτε προ εκπλήξεων”

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ
Μια μέρα που δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για ανοίγματα στα οικονομικά, αντιθέτως, ξαφνικά γεγονότα ίσως φέρνουν έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει.

ΤΑΥΡΟΣ
Είστε αντιδραστικοί, και εριστικοί με πιέσεις που ίσως υπάρχουν από ανωτέρους σας, γεγονός που δεν αποκλείεται να σας βάλει σε μπελάδες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσέξτε να μην κινηθείτε παρασκηνιακά γιατί ίσως να μην έχετε υπολογίσει όλους τους παράγοντες και να βρεθείτε προ εκπλήξεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποιες διενέξεις με φιλικά σας πρόσωπα ίσως να διαφανούν στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας. Προσπαθήστε να φανείτε αντικειμενικοί και όχι υπεραισιόδοξοι.

ΛΕΩΝ
Μια μέρα που σας φορτίζει, φέρνοντας ακόμα και εντάσεις, είναι η σημερινή. Οι συνεργάτες, ή ο/η σύντροφος σας πιέζουν, έχοντας πολλές απαιτήσεις από εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένα νομικό ή διαδικαστικό θέμα, κάποιο ζήτημα που αφορά εξωτερικό ή σπουδές, μπορεί να σας παιδέψει, ειδικά αν συνδέεται με την καθημερινότητα της εργασίας σας.

ΖΥΓΟΣ
Ζητήματα που αφορούν οικονομικά τρίτων, δάνεια, πιστωτικές κάρτες ή εφορίες, σήμερα γίνονται πιεστικά. Δεν είναι καλή μέρα για να κινηθείτε σε ό,τι αφορά αυτούς τους τομείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οικογενειακά θέματα ή ζητήματα που αφορούν ένα ακίνητο δεν προχωρούν όπως θα θέλατε, με αποτέλεσμα να έχετε έναν εκνευρισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Παρότι υπάρχουν ευκαιρίες να κλείσετε πληγές του παρελθόντος, εντούτοις είτε εσείς, είτε η άλλη πλευρά λειτουργείτε σπασμωδικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένα δημιουργικό σχέδιο που έχετε στα σκαριά, μπορεί σήμερα να μην έχει την εξέλιξη που θα επιθυμούσατε.Καλό είναι να επιστρατεύσετε τον ρεαλισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στο σπίτι ή την οικογένεια, ή σε ζητήματα που αφορούν ακίνητα.Καλό είναι να είστε σε εγρήγορση, γιατί μπορεί να αποκαλυφθούν πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ
Μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας με τον δικό σας τρόπο, χρησιμοποιώντας διπλωματικότητα, ωστόσο δεν είστε διατεθειμένοι να βάλετε νερό στο κρασί σας.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Προσέξτε στα οικονομικά σας «κινούμενες άμμους» που μπορεί να οδηγήσουν σε απώλειες.Σημαντικά πρόσωπα εξετάζουν την εργασία σας & επιβραβεύουν εσάς που έχετε δουλέψει σκληρά κατά το παρελθόν.

Πηγή: Litsa Patera / Instagram

Καλημέρα σας!

Photo Pinterest

Keywords
Τυχαία Θέματα