The Bachelor 2: Εκτός εαυτού η Φαίη – «Δεν τις αντέχω άλλο, δεν είναι του επιπέδου μου»

Οι καυγάδες και οι εντάσεις δεν έχουν τέλος στο σπίτι του «The Bachelor 2». Όσο ο Αλέξης Παππάς βγαίνει ατομικά ραντεβού με διαφορετική κάθε φορά κοπέλα, τόσο οι υπόλοιπες τσακώνονται στη βίλα για τα μάτια του και μόνο.

Στην τελετή των Ρόδων της προηγούμενης εβδομάδας, η Άννα και η Φαίη είχαν έναν πολύ μεγάλο καυγά, γεγονός που άφησε άφωνο ακόμα και τον Αλεξη Παππά. Τα δύο κορίτσια ούρλιαζαν προκειμένου να εκφράσουν την άποψή τους και μόνο όταν ο ηθοποιός παρενέβη σταμάτησαν τη λογομαχία τους.

Απόψε, λοιπόν, η Φαίη θέλησε

να λύσει τις διαφορές της με την Άννα, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό, αφού πολύ γρήγορα τα αίματα άναψαν! Η Φαίη, μη μπορώντας να κρατήσει την ψυχραιμία της, βγήκε εκτός εαυτού.

«Έχω φτάσει στα όριά μου, δεν αντέχω άλλο! Ως εδώ! Δεν τις αντέχω άλλο, δεν είναι του επιπέδου μου αυτές οι κοπέλες. Πήγα κάτω για να λύσω το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και να τα βρούμε και πάλι μου έκαναν επίθεση. Δεν μπορώ να συζητήσω εγώ με αυτά τα κορίτσια. Η Άννα μου φώναζε, η κλασική Άννα. Δεν αντέχω καμιά τους εδώ μέσα», είπε εκνευρισμένη η Φαίη.

Δείτε στο βίντεο το ξέσπασμα της Φαίης:

Διαβάστε ακόμα:

Top Chef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

The Bachelor 2: Η αναφορά του Αλέξη Παππά στην προηγούμενη σχέση του – «Ήμασταν τρία χρόνια μαζί»

The Bachelor 2: Τα κορίτσια έστησαν ξανά στον τοίχο τη Φαίη – «Παίζει θέατρο»

Keywords
Τυχαία Θέματα