Τα ζώδια σήμερα: «Δίδυμε, σου ανοίγονται νέοι δρόμοι και στόχοι»

Καλημέρα!

ΚΡΙΟΣ
Υποδεχτείτε τον Δία στο ζώδιό σας μέχρι τις 28/10. Οι γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου παίρνουν ένα σημαντικό δώρο το ερχόμενο διάστημα!

ΤΑΥΡΟΣ
Θα πρέπει να κινηθείτε μεθοδικά σε συζητήσεις και επαφές. Από σήμερα όμως μέχρι τις 28/10 έχετε έναν «φύλακα άγγελο».

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η παρουσία του Δία από σήμερα μέχρι τις 28/10 στον Κριό σάς ανοίγει νέους δρόμους και στόχους .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί κάποια σχέδιά σας να καθυστερούν, όμως από σήμερα ως τις 28/10 ο ευεργέτης Δίας στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής ζωής (γάμος) δίνει εύνοια!

ΛΕΩΝ
Δεν

θα πρέπει να αφήσετε φίλους να σας παρασύρουν σε υπερβολές. Από σήμερα πάντως ως τις 28/10 έχετε την τύχη με το μέρος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Δίας κάνει την είσοδό του στον Κριό (μέχρι 28/10). Θα έχετε διαίσθηση, η οποία θα σας χρειαστεί, γιατί υπάρχουν προσωπικά και επαγγελματικά θέματα να αντιμετωπίσετε.

ΖΥΓΟΣ
Η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο δείχνει πως θέματα επικοινωνίας απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Υπάρχουν όμως λύσεις μέχρι 28/10, με τον Δία στον Κριό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα σχέδιά σας θα πρέπει να τα μελετήσετε πολύ προσεκτικά! Ένα οικονομικό θέμα βρίσκει λύσεις πλέον. Ασχοληθείτε με αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η είσοδος του Δία στον Κριό θα ευνοήσει την συναισθηματική σας ζωή. Όμως σήμερα δεν φαίνεται να έχουν ήρεμες διαθέσεις κάποιες σχέσεις και συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα οικογενειακά θέματα θα αρχίσουν να σας απασχολούν (μέχρι 28/10). Όμως ένα θέμα οικονομικό φαίνεται να σας φορτίζει, από πολύ καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Παρά το γεγονός ότι έχουν ανοίξει από καιρό νέοι δρόμοι για την προσωπική σας ζωή, ένα οικονομικό θέμα δεν παύει να σας φορτίζει. Ασχοληθείτε με αγαπημένα πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ
Η είσοδος του Δία στον Κριό (ως τις 28/10) θα σας φέρει ευκαιρίες σε οικονομικά θέματα. Όμως τα οικογενειακά ακόμα και πολύ προσωπικά θέματα εξακολουθούν να σας φορτίζουν.

Πηγή: Litsa Patera/Instagram

Πηγή φωτογραφίας: Pinterest

Διαβάστε ακόμα:

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη φοβάται πως οι υποψίες για τον Ζάχο θα βγούν αληθινές

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον Πασχάλη Τερζη: Με μπαστούνι σε ποδοσφαιρικό αγώνα

Χρήστος Μενιδιάτης: «Ξέρω για απαξιωτικές συμπεριφορές στον χώρο του τραγουδιού που δεν ήρθαν ποτέ στην επιφάνεια»

Keywords
Τυχαία Θέματα