Eurovision 2022: Η εντυπωσιακή έναρξη του Α’ Ημιτελικού -Βίντεο

Το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της Ευρώπης ξεκίνησε !

Εκατομμύρια τηλεθεατών παρακολουθούν απόψε ζωντανά τη διεξαγωγή του Πρώτου Ημιτελικού της Eurovision,  η οποία φέτος διεξάγεται στο Τορίνο της Ιταλίας.

Κεντρικοί παρουσιαστές της βραδιάς είναι ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης Mika, η Ιταλίδα τραγουδίστρια Laura Pausini και ο Ιταλός ραδιοτηλεοπτικός παρουσιαστής Alessandro Cattelan.

Οι 17 χώρες που συμμετέχουν στον αποψινό Ημιτελικό, είναι οι εξής: Αλβανία, Λετονία, Λιθουανία, Ελβετία, Σλοβενία,

Ουκρανία, Βουλγαρία, Ολλανδία, Μολδαβία, Πορτογαλία, Κροατία, Δανία, Αυστρία, Ισλανδία, Ελλάδα, Νορβηγία, Αρμενία.

Στην έναρξη του λαμπερού show παρακολουθήσαμε εντυπωσιακά acts,  ενώ στη συνέχεια θα δούμε στη σκηνή το «The Dance of Beauty», με τον Dardust, έναν από τους πιο επιτυχημένους παραγωγούς στον πλανήτη, να συνοδεύεται από τον DJ/παραγωγό Benny Benassi και το οποίο περιλαμβάνει ιταλική μουσική από τη δεκαετία του ’70, την γνωστή Italo-Disco και ιταλική House μουσική, καταλήγοντας στο σήμερα και τους Sophie and The Giants, που όλοι μαζί έχουν συνεργαστεί για το τραγούδι Golden Nights, το οποίο και θα ερμηνεύσουν, με τη συμμετοχή της μαέστρου Sylvia Catasta.

Μάλιστα, στη σκηνή θα εμφανιστεί και ο εκπρόσωπος της Ιταλίας το 2020, Diodato, ο οποίος δεν κατάφερε να διαγωνιστεί ποτέ, αφού ο διαγωνισμός είχε ακυρωθεί λόγω του COVID-19.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Βρανά: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας -«Ήταν από τους μεγαλύτερους φόβους μου»

Θεατρική πρεμιέρα για τον Χρήστο Σπανό: Στο πλευρό του η κόρη και η σύζυγός του

Eurovision 2022: Η θέση της Ελλάδας στα στοιχήματα λίγο πριν τον Α’ Ημιτελικό

Keywords
Τυχαία Θέματα