Τα ζώδια που είναι πολύ πιθανό να ερωτευτούν έναν φίλο τους μέσα στον μήνα

Λένε πως οι πιο δυνατοί έρωτες ξεκινάνε συνήθως από μια φιλία. Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια που αυτές τις μέρες ευνοούνται από τους πλανήτες ώστε να δουν τους φίλους τους…λίγο διαφορετικά;

Καρκίνος
Αυτό που θα σε καταπλήξει τις επόμενες μέρες είναι το γεγονός πως θα συνειδητοποιήσεις ότι είσαι ερωτευμένη με κάποιον φίλο σου εδώ και λίγο καιρό. Αυτό που σε εμπόδιζε να δεις τα συναισθήματά σου μέχρι πρόσφατα ήταν το γεγονός πως δεν είχατε βρεθεί σε κάποια ρομαντική στιγμή τελευταία. Τώρα

όμως θα καταλάβετε μια και καλή πως αυτά που νιώθετε είναι πολύ δυνατά συναισθήματα και ίσως είναι η σωστή ώρα για να κάνετε και την πρώτη κίνηση.

Ζυγός
Πάντα ήθελες να ερωτευτείς έναν άνθρωπον με τον οποίο θα είσαι πάνω από όλα φίλη. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου σου δημιουργεί συναισθήματα για ένα κοντινό σου άνθρωπο και αυτό μπορεί να σε αγχώσει λίγο γιατί δεν θα ήθελες να χαλάσεις τη φιλία σας αν κάτι δεν πάει καλά μεταξύ σας. Για να είσαι σίγουρη λοιπόν ξεκίνα να βγαίνεις κάποια ραντεβού με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και μην προχωρήσεις στο σεξουαλικό κομμάτι αν δεν είσαι σίγουρη πως υπάρχει κάτι σοβαρό ανάμεσά σας.

Υδροχόος
Εδώ και λίγο καιρό σκέφτεσαι σοβαρά να κάνεις κάποια κίνηση ρομαντική ως προς έναν φίλο σου. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο σε ευνοεί να το κάνεις, οπότε αν το σκέφτεσαι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτή την κίνηση. Μίλησέ του, δεν πώς αισθάνεται και αν υπάρχει ανταπόκριση προχώρα και μην φοβάσαι τίποτα. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και όλα θα πάνε καλά μεταξύ σας, αρκεί να είσαι σίγουρη για τα συναισθήματά σου.

Διαβάστε ακόμα: Τα ζώδια σήμερα: «Καρκίνε, θα πρέπει να επωφεληθείς από την περίοδο αυτή»

Τα 3 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν κάποιες δυσκολίες μέσα στην εβδομάδα

AYTA τα 3 ζώδια θα περάσουν μια υπέροχη εβδομάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα