Τα βερνίκια νυχιών που κλείνουν στα μπουκάλια τους την Άνοιξη

Είμαι σίγουρη ότι έχετε ήδη πάει στην μανικιουρίστ σας για να αφαιρέσετε το πολύ σκούρο χρώμα που είχατε στα νύχια σας. Με τέτοια λιακάδα και την άνοιξη ένα βήμα πριν, δεν θέλετε να βλέπετε στο μανικιούρ σας μια σκούρα και μουντή απόχρωση. Κατανοητό και δεκτό.

Επίσης το πιθανότερο είναι να δυσκολευτήκατε να επιλέξετε. Nude ή παστέλ. Έντονο φούξια ή κίτρινο. Όλα τους ανήκουν στα trends της σεζόν κι εσείς δεν ξέρετε τι να κάνετε. Τις τάσεις σας τις έχουμε αναλύσει οπότε ξέρετε ποια είναι η χρωματική γκάμα που πρέπει να ακολουθήσετε. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει αλλά

και την nail expert να σας συμβουλεύσει αφού όπως και να το κάνουμε ξέρει καλύτερα απ’ όλες μας.

Βλέποντας όμως τις συλλογές με τα καινούρια βερνίκια είναι και κάποια που κλείνουν την άνοιξη στα μπουκάλια τους. Θυμίζουν λουλούδια και θάλασσα. Και έχουμε ξετρελαθεί. Επίσης είδαμε να τα φορούν και οι celebrities στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις τους με αποτέλεσμα να θέλουμε να τα υιοθετήσουμε σήμερα κιόλας.

Εμείς επιλέξαμε τα ωραιότερα, εσείς δεν έχετε παρά να κλείσετε το επόμενο ραντεβού.

Korres Gel Effect Nail Colour, Pool Waves: Η θάλασσα και ο ουρανός είναι κλεισμένα μέσα στη συσκευασία. Θυμίζει διακοπές σε ελληνικά νησιά και το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι το καλοκαίρι θα χρειαστεί να το ανανεώσετε.

YSL La Laque Couture, 111 Corail Singulier: Μια ροζ-μοβ απόχρωση γοητευτική και σοφιστικέ. Αν θέλετε κάτι κομψό αλλά όχι παστέλ το συγκεκριμένο βερνίκι είναι ότι ωραιότερο.

OPI Nail Lacquer, Tiramisu for Two: Είναι clean & chic και η καταλληλότερη απόχρωση αν αγαπάτε το nude mani-pedi.

Nars Nail Polish, Ecume: Για όσες θέλουν να υιοθετήσουν ένα λευκό mani πριν το καλοκαίρι.

Essie Nail Polish, Geranium: Δεν είναι ούτε κόκκινο ούτε κοραλί. Πρόκειται για μια τέλεια απόχρωση που κινείται μεταξύ των δύο. Έχει το χρώμα του αγαπημένου λουλουδιού που θα ανθίσει στο μανικιούρ σας.

Chanel Le Vernis, Camelia: Η ονομασία του μας παραπέμπει στο λουλούδι-έμβλημα του Οίκου. Είναι ζωηρό ροζ και σοφιστικέ μαζί.

Διαβάστε ακόμη:

H Ημέρα της Γυναίκας φέτος αποκτά μια εξωτική εσάνς

Οι 10 κανόνες περιποίησης του προσώπου που πρέπει να ακολουθήσετε την Άνοιξη!

Keywords
Τυχαία Θέματα