Τα βερνίκια νυχιών για αποτέλεσμα που διαρκεί χωρίς τη χρήση UV Lamp

Όσο αφορά το χρώμα στα νύχια μας αρχικά θέλουμε να είναι υπέροχο και στη συνέχεια να παραμένει στη θέση του για μέρες. Δεν υπάρχει άλλωστε τίποτα χειρότερο από το βερνίκι που έχει ξεφλουδίσει. Φυσικά υπάρχει πάντα η λύση του ημιμόνιμου με τη χρήση UV Lamp αλλά προσπαθούμε να το αποφεύγουμε και το αφήνουμε για ιδιαίτερες περιπτώσεις.

Παράλληλα υπάρχουν πλέον φόρμουλες που χαρίζουν το ίδιο αποτέλεσμα. Παραμένει δηλαδή το χρώμα αναλλοίωτο και υπέροχο. Στην κυριολεξία μας έχουν σώσει. Και από τη λάμπα και από την επίσκεψη στη μανικιουρίστ

αφού μπορούμε να το κάνουμε μόνες στο σπίτι.

Ας δούμε τα ωραιότερα:

Chanel Le Gel Coat: Χαρίζει τέλεια λάμψη και διάρκεια στο χρώμα ενώ παράλληλα προστατεύει τα νύχια από τη φθορά και το σπάσιμο.

Dior Vernis Gel Shine & Long Wear Nail Lacquer: Με μια μεγάλη χρωματική γκάμα αλλά και φόρμουλα για χρώμα με ζωντάνια και διάρκεια. Μια στρώση αρκεί για να αποκτήσετε το nail look που επιθυμείτε.

Essie Gel Couture: Το star product στην κατηγορία του. Στεγνώνει σχεδόν αμέσως που σημαίνει ότι βάφετε τα νύχια σας και φεύγετε. Το αποτέλεσμα παραμένει τέλειο ακόμα και μετά από μία εβδομάδα. Θα βρείτε τέλειες αποχρώσεις μιας και το brand είναι ειδήμων σε αυτές.

OPI Infinite Shine ProStay Gloss Polish: Ένα από τα καλύτερα top coat. Αφαιρείται εύκολα όπως ακριβώς το απλό βερνίκι και κρατά το χρώμα στη θέση του για μέρες. Παράλληλα απλώνεται τέλεια προσφέροντας ένα προστατευτικό στρώμα στο νύχι που χαρίζει έξτρα λάμψη.

Nails INC Gel Effect Nail Polish: Ολοκαίνουριο και υπέροχο. Κυκλοφορεί σε αποχρώσεις που ακολουθούν πιστά τα trends της σεζόν, εφαρμόζεται εύκολα και παραμένει αναλλοίωτο για τουλάχιστον μία εβδομάδα.

Essence The Gel Nail Polish: Στη συγκεκριμένη φόρμουλα θα χρειαστεί να απλώσετε base και top coat αλλά το αποτέλεσμα θα το λατρέψετε. Στα πλεονεκτήματα σημειώστε ότι αρκεί 1 λεπτό μόνο για να στεγνώσει.

Διαβάστε ακόμη:

Αν θέλετε το πιο λαμπερό look ever δείτε τον λογαριασμό που πρέπει να ακολουθήσετε asap

Τα gel eyeliners που παραμένουν στη θέση τους όλη μέρα και νύχτα

Keywords
Τυχαία Θέματα