Τα τρία λάθη που κάνετε το Καλοκαίρι στην περιποίηση προσώπου!

Το καλοκαίρι η επιδερμίδα σας χρειάζεται διαφορετικού είδους περιποίηση μιας και οι ανάγκες της είναι διαφορετικές. Το ίδιο ισχύει και με το μακιγιάζ. Τα βασικά τα γνωρίζετε όπως για παράδειγμα ότι δεν πάτε πουθενά χωρίς το αντηλιακό σας και δεν αναφερόμαστε μόνο στις ώρες που βρίσκεστε στην παραλία και μόνο στο πρόσωπο και το σώμα. Χείλη και μαλλιά επηρεάζονται επίσης από την ηλιακή ακτινοβολία και αυτό σημαίνει πως

πρέπει να έχετε πάντα στο καλοκαιρινό σας νεσεσέρ ένα lip balm με δείκτη προστασίας και ένα αντηλιακό προϊόν για τα μαλλιά. 

Οι ειδικοί όμως έχουν εντοπίσει τρία βασικά λάθη που κάνετε και πρέπει να τα σταματήσετε asap. 

Ας τα δούμε:

Χρησιμοποιείτε πούδρα και super καλυπτικό φον ντε τεν στην παραλία: Λάθος, λάθος, λάθος. Κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας το μόνο που πρέπει να υπάρχει στην επιδερμίδα σας είναι το αντηλιακό σας. Αν πάλι θεωρείται πως είναι απαραίτητο να καλύψετε μικρές ατέλειες επιλέξτε μία φόρμουλα με χρώμα.

Εμφανίζεστε στην παραλία έτοιμες για την βραδινή σας έξοδο: Μολύβι ματιών, κραγιόν, eyeliner, blush και σκιές ματιών απαγορεύονται. Αρχικά, είναι κακόγουστο να βρίσκεστε στην παραλία με έντονο μακιγιάζ. Η λάμψη που χαρίζει το αντηλιακό σας με χρώμα (είπαμε είναι το μόνο που επιτρέπεται) είναι αρκετή. Όλα τα υπόλοιπα τα αφήνετε για την πόλη το Σεπτέμβριο αφού ακόμη και το βράδυ στις διακοπές σας μία στρώση αδιάβροχη μάσκαρα και ένα λιπ γκλος είναι όλα όσα χρειάζεστε.

Δεν πίνετε αρκετό νερό: Η ενυδατική σας κρέμα και ο ορός ναι μεν χαρίζουν έξτρα ενυδάτωση στην επιδερμίδα και λάμψη αλλά αν δεν πίνετε νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας και ειδικά το καλοκαίρι, δεν κάνετε τίποτα. Όλα ξεκινούν από τον οργανισμό άλλωστε. Ναι και η λάμψη της επιδερμίδας και η υγιή της όψη. Έχετε λοιπόν πάντα μαζί σας ένα μπουκαλάκι νερό και φροντίζετε να πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα την ημέρα.

Καλές Διακοπές!

Διαβάστε ακόμη:

Το μανικιούρ των διακοπών -Ναι, ήρθε επιτέλους η ώρα!

Το μοναδικό αξεσουάρ μαλλιών που πρέπει να έχετε μαζί σας στις διακοπές!

Keywords
Τυχαία Θέματα