To dry shampoo του Καλοκαιριού σας χαρίζει τροπική εσάνς

To καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και καθώς ετοιμάζετε τις βαλίτσες για τις διακοπές … μην ξεχάσετε το Batiste Dry Shampoo σας -το ‘must-have’ που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στο νεσεσέρ της!

To καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και καθώς ετοιμάζετε τις βαλίτσες για τις διακοπές … μην ξεχάσετε το BatisteDryShampoo σας -το ‘must-have’ που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στο νεσεσέρ της!

To Βatiste είναι το νούμερο ένα dry shampoo στην Αγγλία,

το μυστικό όπλο όλων των γυναικών για φρέσκα και ανανεωμένα μαλλιά χωρίς λούσιμο. Αν αργήσατε το πρωί να ξυπνήσετε και δεν προλαβαίνετε να λουστείτε ή είστε όλη μέρα εκτός σπιτιού και θέλετε να φρεσκάρετε τα μαλλιά σας, πριν το ραντεβού σας ή τη βόλτα σας, ή μετά το γυμναστήριο έχετε κανονίσει ποτό και φαγητό, το Batiste είναι η λύση σας!

Το πιο εντυπωσιακό με το Batiste είναι ότι σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά αρώματα, και έτσι η κάθε γυναίκα μπορεί να διαλέξει το αγαπημένο της ανάλογα με τις προτιμήσεις της και τη διάθεσή της.

Επειδή ένα Batiste δεν είναι ποτέ αρκετό, μπορείτε να επιλέξετε απο μια τεράστια ποικιλία αρωμάτων, ανάμεσα από το Original το Fresh, το Blush, το Rose Gold, το Cherry, το Floral, και πολλά περισσότερα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Batiste Official (@batiste_hair) στις 22 Μάι, 2019 στις 4:27 πμ PDT

Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε και ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας, καλύπτοντας έτσι 2 ανάγκες σε 1 προϊόν: Για παράδειγμα υπάρχει το Beautiful Brunette για τις μελαχρινές και το Brilliant Blonde ειδικά για τις ξανθές, ενώ για έξτρα όγκο υπάρχει το Heavenly Volume και για ενδυνάμωση και θρέψη των μαλλιών υπάρχει το Strength & Shine και το Nourish & Enrich.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε: Με τρεις κινήσεις, το Batiste ανανεώνει και φρεσκάρει τα μαλλιά σας, σε λιγότερο από ένα λεπτό και γλιτώνει χρόνο σε όλες εμάς.  Ψεκἀστε τις ρἰζες σε απόσταση περίπου 30 εκατοστών, κἀντεμασἀζ, χτενἰστε τα μαλλιά σας και είστε έτοιμες.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, και ειδικότερα όταν φεύγετε από την παραλία και πάτε για τα απογευματινά σας cocktails θα μπορείτε να έχετε το πιο γρήγορο και εύκολο φρεσκάρισμα ή εάν δεν έχετε το χρόνο για λούσιμο κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής εξόρμησης, απλά βγάλτε το Batiste από το νεσεσέρ σας και λίγα ψεκάσματα αρκούν για τα πιο τέλεια μαλλιά!

Kαι ποιο είναι το αγαπημένο μας Batiste για το καλοκαίρι; φυσικά δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το BatisteTropical:

Η ζέστη της Καραϊβικής, το άρωμα καρύδας και ο παλμός του πάρτι, όλα κλεισμένα μέσα στο πιο χρωματιστό αλλά και χαρούμενο μπουκάλι! Είναι ένας απολαυστικά εξωτικός τρόπος να έχετε καθαρά μαλλιά στη στιγμή, και ταιριάζει απόλυτα με την καλοκαιρινή μας διάθεση!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Batiste Official (@batiste_hair) στις 28 Απρ, 2019 στις 4:36 πμ PDT

Και μην ξεχνάτε – όλες χρειαζόμαστε να βἀλουμε ένα Batiste στις καλοκαιρινές μας αποσκευές, ώστε να σιγουρευτούμε ότι θα φρεσκάρουμε τα μαλλιά μας και θα είμαστε έτοιμες στη στιγμή στις διακοπές μας!

Διαβάστε ακόμη:

Το μοναδικό αξεσουάρ μαλλιών που πρέπει να έχετε μαζί σας στις διακοπές!

Δείτε το Νο 1 σε πωλήσεις highlighter στην Αμερική που πρέπει έστω και τώρα να αποκτήσετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα