Τα σπορ του καλοκαιριού! Πόσες θερμίδες καις με το καθένα;

Το καλοκαίρι εκτός από χαλάρωση και ξεκούραση, είναι η ιδανική εποχή για σπορ μέσα και έξω από το νερό που είναι διασκεδαστικά και βοηθούν στην καύση πολλών θερμίδων. Από το να κάθεσαι λοιπόν και αυτό το καλοκαίρι να πίνεις αραχτή τα κοκτέιλ σου τι θα έλεγες να ξεκινήσεις κάποιες αθλητικές δραστηριότητες στην παραλία που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και να κάψεις και παράλληλα το παγωτό

που θα φας το απόγευμα;

Beach Volley

Όταν μιλάμε για σπορ και παραλία το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι το beach volley. Από τις καλύτερες μορφές αερόβιας άσκησης που γυμνάζει όλο το σώμα . Από τους κοιλιακούς, τα πόδια μέχρι και τους γλουτούς. Σε μία ώρα μπορείς να κάψεις μέχρι και 550 θερμίδες.

Ρακέτες

Θέλεις να κάψεις πολλές θερμίδες, να κάνεις ομοιόμορφο μαύρισμα και ταυτόχρονα να διασκεδάσεις; Οι ρακέτες στην άμμο είναι για εσένα! Ανάλογα με την ένταση με την οποία παίζεται, οι απλές ρακέτες μπορούν να αναδειχθούν σε μία εξαιρετική αερόβια άσκηση. Με μία ώρα ρακέτες θα κάψεις μέχρι και 580 θερμίδες.

Θαλάσσιο σκι

Για τους πιο απαιτητικούς… το θαλάσσιο σκι είναι ότι πρέπει. Αρκετά δύσκολο, για αρχή θα χρειαστείτε και δάσκαλο. Ωστόσο, είναι μία πολύ καλή αερόβια άσκηση αφού γυμνάζει τα χέρια, τους μηρούς και τους κοιλιακούς. Σε μία ώρα μπορείς να κάψεις μέχρι και 500 θερμίδες.

Τρέξιμο στην άμμο

Ότι πιο εύκολο μπορείτε να κάνετε και χωρίς εξοπλισμό! Δεν χρειάζεται να τρέχετε 1 ώρα ασταμάτητα μπορείτε να περπατήσετε κιόλας. Θα γραμμώσουν πολύ τα πόδια σας ενώ θα έχετε κάψει τουλάχιστον 600 θερμίδες. Προσοχή , όμως, αφού δεν είναι και τόσο εύκολο να τρέχεις στην άμμο γι αυτό πρόσεξε τους τραυματισμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα