Τα σχόλια της Φαίης για Ανανία-Παπαδόπουλο: “Αν σε ενοχλεί όλο αυτό…”

Μετά την αποκάλυψη του Πρωινού για τη διαδικτυακή κόντρα που “ξέσπασε” ανάμεσα στην Τραϊάνα Ανανία και τον ποδοσφαιριστή Κυριάκο Παπαδόπουλο, η Φαίη μας πήρε θέση:

“Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος χρησιμοποίησε ενικό. “καλημέρα, τι κάνεις εσύ;” και το “εσύ” είναι πιο οικείο, αλλά μπορούσε και έτσι να ξεκινήσει μία ωραία ιστορία αγάπης. Να είμαστε και ρεαλιστές. Πολλές σχέσεις αγάπης, σχέσεις που έχουν οδηγηθεί και σε γάμο, έχουν ξεκινήσει με ένα μηνυματάκι. Το θέμα είναι εσύ τι όρια βάζεις. Τον άλλον μπορείς να τον κόψεις, να μην έχεις ανοιχτή την εφαρμογή για να δέχεσαι μηνύματα. Εγώ, δηλαδή,

δεν δέχομαι από όλους μηνύματα. Το έχω κάνει έτσι -επειδή δίνουμε και τα δώρα στο instagram- για να μπορώ να τα διαβάζω και να μην μπερδεύονται με άλλα και χάνονται αυτά που μου στέλνουν τα κορίτσια. Αν σε ενοχλεί όλο αυτό, μπορείς να το έχεις κλειστό και να δέχεσαι μόνο τα μηνύματα από αυτούς που σε ακολουθούν, τους γνωρίζεις ή αυτούς που θέλεις να σου γράψουν κάτι και να θέλεις να έχεις επαφή μαζί τους. Από την άλλη, όμως, μπορώ να σεβαστώ και το ότι αυτή η κοπέλα ήθελε να εξωτερικεύσει πράγματα τα οποία τα αισθάνεται και τα ζει. Μπορεί όντως να βγαίνει έξω, να της “την πέφτουν” -να το πω απλά- με πολύ άσχημο τρόπο, να ακούει σεξιστικά σχόλια” είπε η Φαίη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να συμπληρώνει: “Μπορεί η Τραϊάνα να έγραφε ένα μήνυμα ανεξαρτήτως Παπαδόπουλου¨ και τη Φαίη να συνεχίζει: “Το λάθος για εμένα είναι ότι τον ενέπλεξε. Η αφορμή. Δηλαδή η αφορμή είναι πολύ μικρή για όλο αυτό που ακολουθεί. Που όλο αυτό που ακολουθεί, όμως, το διάβασα ως γυναίκα. Τα λέει με έναν δικό της τρόπο, πιο αυθόρμητο”.

“Έχει καεί από τον χυλό και φυσάει και το γιαούρτι. Την πλήρωσε ο Παπαδόπουλος άδικα” συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Αφροδίτη Γραμμμέλη να συμφωνεί.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη:

Σοβαρό ατύχημα για την Αντιγόνη Ψυχράμη-Η κατάσταση της υγείας της

Keywords
Τυχαία Θέματα