Η Jennifer Lopez ετοιμάζει την ωραιότερη έκπληξη της χρονιάς

Την JLo την αγαπάμε, ναι; Ναι. Είναι το ίνδαλμα μας. Αν και συμπλήρωσε τα 49 της χρόνια είναι κούκλα, fit, με τέλεια επιδερμίδα και μαλλιά και λιγάκι την ζηλεύουμε.

Όλες θα θέλαμε να ξέρουμε τι προϊόντα περιποίησης χρησιμοποιεί. Ποια είναι η ρουτίνα ομορφιάς της, που την κάνει να δείχνει σαν έφηβη.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez

(@jlo) στις 3 Οκτ, 2018 στις 1:59 πμ PDT

Γιατί όσο αφορά το σώμα της γνωρίζουμε αρκετά μιας και η ίδια μας έχει ενημερώσει μέσα από τις συνεντεύξεις της ότι τα πολλά τελευταία χρόνια γυμνάζεται εντατικά και προσέχει πολύ τη διατροφή της.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις 26 Σεπ, 2018 στις 2:40 πμ PDT

Η ίδια λοιπόν ανακοίνωσε ότι όχι μόνο θα μας μιλήσει για τις αγαπημένες φόρμουλες αλλά είναι έτοιμη να λανσάρει σειρά περιποίησης προσώπου με τις συνθέσεις που την βοηθούν να διατηρεί την επιδερμίδα της σε τέλεια κατάσταση. Τόνισε μάλιστα ότι θα είναι προϊόντα που θα κάνουν δουλειά. Δεν θα λάνσαρε ποτέ τίποτα λιγότερο άλλωστε ειδικά όταν πρόκειται για brand που φέρει την υπογραφή της.

Όπως επίσης είπε η σειρά θα είναι διαθέσιμη στα τέλη του 2019.

Με ή χωρίς μακιγιάζ η Lopez λάμπει και αυτό ακριβώς θέλουμε κι εμείς. Αν είναι να γίνει πραγματικότητα με την δική της σειρά τότε την περιμένουμε πως και τι.

Διαβάστε ακόμη:

Το cozy mani της ημέρας

Το μυστικό της Bella Hadid για χείλη λαμπερά και πλούσια

Keywords
Τυχαία Θέματα