Τα σχόλια στο Πρω1νό για τη σχέση της Σπυροπούλου και η αποκάλυψη για την ενόχληση του συντρόφου της!

Το βράδυ της Παρασκευής (15/03) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διασκέδασε σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας παρέα με τον σύντροφο της! Η κάμερα της εκπομπής “Όλα Λάθος” εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα και έτσι, είδαμε για πρώτη φορά τον άντρα που “έκλεψε” την καρδιά της παρουσιάστριας.

Πρόκειται για τον Φίλιππο Βαρβέρη, γιο του ιδιοκτήτη γνωστής εταιρείας επίπλων σπιτιού και γραφείου. Δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου επίπλου, αλλά και στην εστίαση, καθώς έχει δικό του εστιατόριο στη Μύκονο.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Espresso, η οικογένεια Βαρβέρη έχει στα χέρια της την παραλία της Φτελιάς, στη Μύκονο.

Το βίντεο από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, στον οποίο φαίνεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να ανταλλάζει καυτά φιλιά με τον σύντροφο της, προβλήθηκε και στο Πρω1νό, με τη Φαίη και τους συνεργάτες της να κάνουν τα δικά τους σχόλια. Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε πως το εν λόγω βράδυ, ο σύντροφος της παρουσιάστριας εκνευρίστηκε με θαμώνα του μαγαζιού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως κάποιος γλυκοκοίταζε την Κωνσταντίνα, με αποτέλεσμα ο Φίλιππος Βαρβέρης να του ζητήσει τον λόγο: “Την αγαπάει πολύ και κάποιος την γλυκοκοίταζε και ο κύριος Βαρβέρης ζήτησε τον λόγο”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Caitlyn Jenner στην Αθήνα-Δείτε την πρώτη φωτογραφία!

Keywords
Τυχαία Θέματα