Η πασίγνωστη fashion blogger Leonie Hanne μας δείχνει 6 τάσεις που λατρεύει αυτή την Άνοιξη!

Η αγαπημένη μας fashion blogger Leonie Hanne μας δείχνει τις 6 αγαπημένες της τάσεις της σεζόν! Η ίδια αγαπάει ιδιαίτερα τους ανατρεπτικούς συνδυασμούς και της αρέσει να πειραματίζεται στιλιστικά.

#1. Η Leonie συνδυάζει έντονα χρώματα μεταξύ τους και δημιουργεί υπέροχες αντιθέσεις. Τόλμησε κι εσύ να «παντρέψεις» χρώματα που φαινομενικά δείχνουν αταίριαστα και θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα.

#2. Oι δερμάτινες φούστες και κυρίως στη συγκεκριμένη

απόχρωση που τη φοράει και η Leonie είναι huge trend και θα τη φορέσεις με πουλοβεράκια, t-shirts, πουκάμισα αλλά και lingerie tops.

#3. Oι μεταλλιζέ αποχρώσεις δίνουν λάμψη στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας. Η Leonie Hanne επιλέγει μεταλλιζέ παντελόνι και το συνδυάζει με πουά τοπ με puff sleeves.

#4. Tα headbands αποτελούν λατρεία πολλών fashionistas και η Leonie Hanne φοράει τις δικές της σε πρωινές αλλά και βραδινές της εμφανίσεις.

#5. Αν σου αρέσουν τα σορτς να ξέρεις ότι φέτος την άνοιξη θα φορεθούν πολύ πολύ πολύ!!! Η fashion blogger φοράει το δικό της με μαύρο bomber jacket και λευκό πουκάμισο ενώ ολοκληρώνει την εμφάνισή της με slouchy boots.

#6. Tα cargo παντελόνια είναι τα αγαπημένα μας casual παντελόνια αυτή την άνοιξη! Η Leonie φοράει το δικό της με λευκό blazer και ugly sneakers και κλέβει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Διαβάστε ακόμα: Η Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνει 5 τρόπους για να υιοθετήσουμε το athleisure trend

Keywords
Τυχαία Θέματα