Τα πιο hot party dresses που βρήκαμε στα ZARA -8 για να επιλέξετε!

Πλησιάζουν οι γιορτές και εμείς κάναμε ήδη την έρευνα αγοράς μας για τα πιο hot party φορέματα που μπορείτε να βρείτε στα ZARA και να είστε λαμπερές και εντυπωσιακές τόσο στις βραδινές σας εξόδους, όσο και στο ρεβεγιόν -ελπίζουμε τα φετινά Χριστούγεννα και γενικά οι γιορτές να μην έχουν σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Το μυστικό λοιπόν είναι να επιλέξετε στιλάτα και σύγχρονα κομμάτια που δεν θα φορεθούν μόνο μία φορά αλλά θα τα έχετε για πολύ καιρό στην ντουλάπα σας και θα τα φοράτε κάθε φορά που θα θέλετε να βγείτε.

Δείτε αναλυτικά όλες τις προτάσεις μας:

Shinny mini φόρεμα με παγιέτες σε έντονο μπλε χρώμα για ένα sexy και modern look. Συνδυάστε με αξεσουάρ σε ασημί τόνους ή και με στρας.

All time classic μάυρο φόρεμα με παγιέτες και άνοιγμα για μία chic αλλά party ready εμφάνιση. Ένα versatile κομμάτι που αλλάζοντας αξεσουάρ και παπούτσια θα κάνετε διαφορετικές μοναδικές εμφανίσεις.

Shinny silver mini φόρεμα με μανίκια. Συνδυάστε το με over the knee μπότες και leather jacket ή σακάκι. Για ένα bold αποτέλεσμα ταιριάξτε το με party shoes σε έντονα χρώματα( φούξια, μπλε, μωβ… Η επιλογή δική σας!)

Μωβ φόρεμα με chain λεπτομέρειες. Τολμηρό χρώμα που δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Midi βελούδιο φόρεμα σε φούξια χρώμα για ένα πιο ιδιαίτερο αλλά και super fashionable look. Ταιριάξτε το με ankle boots, strappy sandals μέχρι και με πιο classic μυτερές γόβες.

20’s inspired mini φόρεμα με κρόσσια. Συνδυάστε με λεπτεπίλεπτα παπούτσια και μεγάλα σκουλαρίκια για μια statement εμφάνιση.

Classic animal print φόρεμα σε lingerie vibe. Συνδυάστε με blazer από πάνω και πολλά αξεσουάρ.

Sparkling cut out mini φόρεμα. Φορέστε το με ψηλές μπότες ακόμα και σε λευκό χρώμα ή ψηλά πέδιλα.

Πηγή φωτογραφιών: ZARA.com

Μια ματιά ακόμα:

H Elsa Hosk μας δείχνει 3 βραδινά looks που εντυπωσιάζουν

Φωτιά στα κόκκινα! Πώς θα φορέσεις το πιο hot χρώμα της σεζόν;

Η μίνι δερμάτινη φούστα που θέλεις να έχεις στη χειμερινή σου ντουλάπα!

Keywords
Τυχαία Θέματα