Τι φοράνε γνωστές Ελληνίδες στην καθημερινότητά τους εκτός τηλεόρασης;

Γνωστές Ελληνίδες μας δείχνουν το στιλ που έχουν εκτός τηλεόρασης. Τι φοράνε στην καθημερινότητά τους; Ποια trends εμπιστεύονται φέτος τον χειμώνα;

Η Ιωάννα Μαλέσκου επιλέγει τζιν παντελόνι και ψηλοτάκουνα μποτάκια που συνδυάζει με μαύρο πουλόβερ και παλτό, δημιουργώντας ένα look που της πηγαίνει πολύ.

Η Δέσποινα Καμπούρη φοράει ένα άνετο χακί παντελόνι που συνδυάζει με military πανωφόρι και ολοκληρώνει το styling με ζιβάγκο και sneakers,

σε μια χαλαρή βόλτα με τα παιδάκια της.

Η Βίκυ Καγιά είναι σε αυτή τη φωτογραφία με την κόρη της Μπιάνκα και φοράει λευκό παντελόνι με oversized μπεζ μπλούζα και slippers, ενώ επιλέγει να πιάσει τα μαλλιά της σε έναν χαλαρό κότσο.

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι στιλάτη και πολύ κομψή σε αυτήν την έξοδό της στα μαγαζιά και φοράει μαύρο παντελόνι και πουλόβερ, μαύρο puffer jacket και western boots δημιουργώντας ένα total black look που της πηγαίνει πολύ.

Η Χριστίνα Μπόμπα βγαίνει μια χαλαρή βόλτα με τα δίδυμά της και επιλέγει τζιν παντελόνι με καμπάνα, t-shirt και sneakers για ένα άνετο look.

H Hλιάννα Παπαγεωργίου συνδυάζει την τζιν καμπάνα της με πουκάμισο με prints και προσθέτει στο outfit μια μακριά καπαρντίνα, platform boots και τσάντα.

Η Τζένη Μπαλατσινού αγαπάει την άνεση στην καθημερινότητά της και σε αυτό το look τη βλέπουμε με λευκό παντελόνι, άνετο πουλόβερ και μποτάκια.

Η Ανθή Σαλαγκούδη φοράει μαύρο cargo παντελόνι που συνδυάζει με μαύρο jacket και biker boots.

H Ήβη Αδάμου φοράει το μαύρο baggy jean της με μαύρο μπλουζάκι, μαύρο puffer coat και μαύρο τσαντάκι.

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency

Διαβάστε περισσότερα:

Η Fashion Editor, Ελένη Βάγια, δοκιμάζει τη νέα τάση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου (VIDEO)

H Rocky Barnes μας δείχνει τι να φορέσουμε από το πρωί ως το βράδυ- Τα looks που θα θέλεις να αντιγράψεις ΤΩΡΑ!

Τα σατέν φορέματα των Zara που θα φορέσουν όλες οι Ελληνίδες μέσα στις γιορτές

Keywords
Τυχαία Θέματα