Οι Γαλλίδες bloggers που πρέπει να ακολουθήσετε asap!

Οι bloggers ή influencers όπως ονομάζονται διαφορετικά έχουν πλέον πράγματι μεγάλη επιρροή στις γυναίκες όλου του κόσμου. Όχι μόνο τις νεότερες όπως πιστεύαμε αλλά σε γυναίκες κάθε ηλικίας. Είναι ενημερωμένες για κάθε νέο όσο αφορά τη μόδα και την ομορφιά και παράλληλα απ’ ότι φαίνεται έχουν συναρπαστικές ζωές.

Είναι μια νέα τάξη πραγμάτων που έχει μπει πλέον για τα καλά και στη δική

μας ζωή αφού τις ακολουθούμε και προσπαθούμε να κλέψουμε λίγη από τη λάμψη τους. Οι περισσότερες έχουν πλέον καθιερωθεί και τις βλέπουμε συχνά στην πρώτη σειρά των shows σε κάθε εβδομάδα μόδας. Καθώς επίσης υπογράφουν σειρές μακιγιάζ σε γνωστά beauty brands.

Υπάρχουν όμως και οι Γαλλίδες bloggers. Μια κατηγορία από μόνες τους καθώς ούτως ή άλλως ακόμα και οι απλές Γαλλίδες, εκείνες που δεν είναι influencers δίνουν καθημερινά μαθήματα κομψότητας και style. Ίσως φταίει το Παρίσι που τις εμπνέει ή οι μεγάλη μόδιστροι που γεννήθηκαν και δημιούργησαν τα αριστουργήματα τους εκεί. Αλλά και η μεγάλη αγάπη που έχουν στο δέρμα τους και το μακιγιάζ. Όπως και να ΄χει επιβάλλεται να τις ακολουθούμε αν θέλουμε να είμαστε μέσα στα πράγματα. Όχι όλες φυσικά αλλά αυτές που ακολουθούν. Πιστέψτε με αξίζει τον κόπο. Και τους λόγους τους εξηγώ.

Betty Autier: Για το ονειρεμένο της make up look και τις street style εμφανίσεις της

Claire Most: Παρισιάνα που ζει στο Amsterdam πλέον, έχει την ωραιότερη επιδερμίδα και τις καλύτερες συμβουλές για να την αποκτήσετε

Jeanne Damas: Δεν υπάρχει πιο Chic French girl από αυτή

Lena Mahouf: Είναι You Tuber και δίνει τις καλύτερες συμβουλές ομορφιάς, μόδας και travel

Mathilde Lacombe: Αν θέλετε να μάθετε τα πάντα για την ομορφιά των Γαλλίδων η Mathilde είναι ο άνθρωπος σας

Daphne Moreau: Λατρεύει το κόκκινο κραγιόν και τα berets και είναι η επιτομή της Γαλλικής φινέτσας

Lalaa Misaki: H συγκεκριμένη blogger μοιράζεται από την πλατφόρμα της τη θετική διάθεση και ενέργεια και σας υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι να φέρεστε με καλοσύνη στον εαυτό σας

Sabina Socol: Είναι Γαλλίδα δημοσιογράφος η οποία μεταξύ άλλων έχει στήλη στο διάσημο Who What Wear

Διαβάστε ακόμη:

Το ωραιότερο Χριστουγεννιάτικο pedi για όσες επιμένουν να φορούν πέδιλα

Τα ωραιότερα nail looks του 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα