Τα πιο απροσδόκητα beauty trends του 2018

Το 2018 μας αποχαιρετά λοιπόν και επίσημα. Μία μέρα έμεινε. Ότι έγινε, έγινε. Όσα από τα trends προλάβαμε να υιοθετήσουμε καλώς. Τα υπόλοιπα την Τρίτη. Το 2019 δηλαδή. Και φυσικά υπάρχουν και εκείνα της άνοιξης που επιτρέπεται να ακολουθήσουμε, δεν μας το απαγορεύει ο νόμος του beauty.

Μέσα στη χρονιά αναλύσαμε όλες τις τάσεις και τις φορέσιμες και τις μη. Σας πρότεινα τα καλύτερα δεν πιστεύω να έχετε παράπονο. Έψαξα και ανακάλυψα τα απίθανα για εσάς μόνο. Για να γνωρίζετε ότι συμβαίνει όχι μόνο εδώ αλλά και σε όλη την υφήλιο. Μάθαμε

κάθε κίνηση της Kim Kardashian και της οικογένειας της, είδαμε τα ωραιότερα μαλλιά και make up σε όλες τις πρεμιέρες ταινιών που πραγματοποιήθηκαν αλλά και στις απονομές βραβείων.

Είδαμε επίσης τις celebrities που έβαψαν τα μαλλιά τους ροζ, που τα στόλισαν με λουλούδια ή τα έκοψαν σε bob/lob. Μάθαμε την ρουτίνα ομορφιάς τους και πόσα ξοδεύουν γι΄αυτήν.

Αλλά παράλληλα υπήρξαν και εκείνα τα trends που έκαναν την εμφάνιση τους στα social και ήταν για γέλια. Ή για κλάματα. Εσείς θα αποφασίστε γιατί θα τα δείτε στη συνέχεια:

Halo Brows: Μοιάζει αγγελικό και το …αντίθετο ταυτόχρονα. Επίσης είναι artistic αφού αν το δει κάποιος με άλλη οπτική μπορεί να σκεφτεί ότι τα φρύδια δεν έχουν όρια. Η μόλις 16 χρόνων δημιουργός τους, Hannah Lyne, λέει ότι εμπνεύστηκε από τα fishtale brows.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη hannah lyne (@hannahdoesmakeupp) στις 1 Μάρ, 2018 στις 1:01 μμ PST

Wave Brows: Το 2018 ήταν η χρονιά των φρυδιών. Η Ολλανδέζα make up artist, Rebekka Theenaart, δημιούργησε το συγκεκριμένο σχέδιο που έγινε, παραδόξως, viral. Τα κύματα στην κορυφή των φρυδιών είναι εμπνευσμένα από τον Hokusai αν και η make up artist εκμυστηρεύτηκε ότι κάποια στιγμή και ενώ προσπαθούσε να βάψει τα φρύδια, της βγήκε κάτι σαν κύμα και αποφάσισε να το συνεχίσει. Έδωσε σχήμα στις μικρές τρίχες με σαπούνι και στη συνέχεια τα έβαψε με μπλε liquid lipstick.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebekka Theenaart (@beautybekky) στις 30 Απρ, 2018 στις 10:06 πμ PDT

Χτένισμα-Ανθοδοχείο: Στο πλαίσιο του trend που θέλει να στολίζουμε τα μαλλιά μας με λουλούδια η Καναδή blogger Taylor R δημιούργησε το συγκεκριμένο “χτένισμα”. Η αλήθεια είναι ότι έχει χιούμορ αφού θεώρησε ότι αν είναι να βάλουμε λουλούδια στα μαλλιά μας ας είναι μέσα σε ανθοδοχείο!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor R (@taytay_xx) στις 10 Σεπ, 2018 στις 6:41 πμ PDT

Nose Art: Κι αφού εξαντλήσαμε τo brow art ήρθε η σειρά του nose art. Για πρώτη φορά. Το δημιούργησε η make up artist Karla Garcia χρησιμοποιώντας liquid liner. Ζωγράφισε αρχικά στη γέφυρα της μύτης καρδιές και στη συνέχεια άπλωσε ροζ σκιά δεξιά και αριστερά της αγγίζοντας και την εσωτερική γωνία του ματιού. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην το προσπαθήσετε και να μην το υιοθετήσετε εκτός αν πρόκειται για το Φεβρουάριο. Καταλαβαίνετε τι εννοώ.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karla Garcia (@karlitacosita) στις 14 Φεβ, 2018 στις 11:08 πμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Τα βερνίκια νυχιών που αγάπησαν οι celebrities το 2018

Η λιπαρή επιδερμίδα θέλει το σωστό φον ντε τεν για να μην γυαλίζει το βράδυ της Πρωτοχρονιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα