H Ariana Grande άφησε για πρώτη φορά τα μαλλιά της ελεύθερα και έριξε το Instagram

Η Ariana Grande είναι γλυκύτατη, ταλαντούχα και με εκατοντάδες χιλιάδες  followers στο Instagram που παθαίνουν παράκρουση με κάθε της post. Το σήμα κατατεθέν της, όπως όλες γνωρίζετε, είναι η εμβληματική της αλογοουρά η οποία μάλιστα έχει σχολιαστεί στο Instagram και το Twitter όπου η νεαρή star είναι ιδιαίτερα ενεργή.

Στα

μέσα του χειμώνα μάλιστα είχε ερωτηθεί σχετικά με την τόσο σφιχτή και ψηλή αλογοουρά της και η Grande παραδέχτηκε ότι την πονάει το συγκεκριμένο χτένισμα αλλά το έχει συνηθίσει και δεν θέλει να το αλλάξει μιας και της αρέσει και την χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια. Σε συνέντευξη της επίσης είχε δηλώσει ότι τα μαλλιά της φριζάρουν και είναι ταλαιπωρημένα με αποτέλεσμα να μη δείχνουν ωραία όταν είναι ελεύθερα. Οπότε αυτός είναι ένας πρακτικός τρόπος να αποκτά το τέλειο hairstyle.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande) στις 21 Μάι, 2019 στις 5:47 μμ PDT

Φυσικά πρόκειται για πρόσθετα μαλλιά μιας και η ίδια φρόντισε επίσης στο Instagram να αποκαλύψει, και πάλι μέσα στο χειμώνα, το αληθινό της κούρεμα που είναι ένα ωραιότατο bob αλλά και την υφή των μαλλιών της τα οποία είναι σπαστά και όχι ολόισια και sleek όπως τα βλέπουμε.

Και τώρα ήρθε η στιγμή να αφήσει τα μαλλιά της ελεύθερα να ακουμπούν στην πλάτη. Και όπως καταλαβαίνετε το Instagram έπεσε αφού είναι η πρώτη φορά που η Grande εμφανίζεται με τα πολύ μακριά μαλλιά της κάτω και όχι μαζεμένα. Να υποθέσουμε πως δεν άντεχε πλέον; Ή ότι απλά ήξερε τι θα επακολουθήσει;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande) στις 6 Ιούν, 2019 στις 12:25 μμ PDT

Φυσικά αρκετοί μιλούν για περούκα κάτι που πολύ συνηθίζεται στο Hollywood με πρώτες και καλύτερες τις αδερφές Kardashian.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande) στις 6 Ιούν, 2019 στις 6:34 μμ PDT

Λίγο πριν την εμφάνιση της με το συγκεκριμένο look μάλιστα, στο τελευταίο της show στο Chicago, ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter με τα μαλλιά της λεία, υπέροχα και στολισμένα με δύο μικρές μπαρέτες στα πλάγια. Τα σχόλια των θαυμαστών της ήταν χιλιάδες μιας και ενθουσιάστηκαν και της πρότειναν να το υιοθετεί πιο συχνά.

Διαβάστε ακόμη:

Η January Jones απέκτησε το κούρεμα των ονείρων σας

Τα φον ντε τεν που ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα και ο τρόπος να τα απλώσετε σωστά!

Keywords
Τυχαία Θέματα