Τα ωραιότερα ανοιξιάτικα βερνίκια νυχιών σύμφωνα με τους celebrity nail artists

Η Άνοιξη είναι εδώ αν και ιδιαίτερη φέτος. Τις τάσεις τις γνωρίζετε μιας και σας τις έχουμε αποκαλύψει εδώ και αρκετούς μήνες αλλά προς το παρόν μπορείτε να τις υιοθετήσετε μέσα στο σπίτι μόνο ανεβάζοντας posts στο Instagram.

Οι beauty experts με τη σειρά τους δημιουργούν looks που τα αποκαλύπτουν στους δικούς τους λογαριασμούς ώστε να είστε προετοιμασμένες όταν επιτέλους βγείτε

από το σπίτι και αποκτήσετε τους καθημερινούς, συνηθισμένους ρυθμούς. 

Η αλήθεια είναι πως οι nail artists τον τελευταίο καιρό είναι ιδιαίτερα δημιουργικοί. Προτείνουν ωραιότατα looks που μπορείτε να κάνετε μόνες στο σπίτι και παράλληλα τα αγαπημένα τους βερνίκια νυχιών. Και σε αυτό ακριβώς θα σταθούμε αφού μας αποκαλύπτουν τα χρώματα που αγαπούν πολύ και θα δούμε παντού τους επόμενους μήνες.

Queenie Nguyen: Θεωρεί πως οι παστέλ αποχρώσεις είναι ότι ωραιότερο για την άνοιξη και απλώνει το Essie Gel Couture, Pre Show Jitters στη βάση των νυχιών για να δημιουργήσει στη συνέχεια ένα floral nail art. Ένα ακόμη χρώμα που θα κάνει θραύση όμως τους επόμενους μήνες είναι το κίτρινο και η Nguyen προτείνει το Nail INC Nail Polish, Living Your Best Life.

Annie Howley: Όλες πρέπει να έχετε ένα nude βερνίκι νυχιών στο νεσεσέρ σας. Το Chanel Le Vernis, Blanc White είναι ίσως το ωραιότερο και πιο κομψό. Ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας και αποτελεί την τέλεια βάση αν αγαπάτε το negative space nail look.

Mazz Hanna: Οι έντονες αποχρώσεις με περλέ φινίρισμα είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν. Το Chanel Le Vernis, Radiant Arancio είναι απλά συγκλονιστικό και τέλειο τόσο για το μανικιούρ όσο και για το πεντικιούρ.

Hana Lee: Το μπλε είναι το χρώμα της χρονιάς σύμφωνα με την Pantone και αυτό σημαίνει πως πρέπει να αποκτήσετε ένα τουλάχιστον βερνίκι στη αγαπημένη σας απόχρωση. Η Lee λατρεύει το Essie Nail Color, You Do Blue. Πρόκειται για ένα λαμπερό παστέλ με ροζ ιριδισμούς.

Διαβάστε ακόμη:

Επειδή μαζεύετε καθημερινά πλέον τα μαλλιά σας σε αλογοουρά δείτε τι πρέπει να προσέχετε

Η Kim Kardashian ετοιμάζεται να αλλάξει το χρώμα στα μαλλιά της και ζητάει τη γνώμη των followers

Keywords
Τυχαία Θέματα