Τα νέα shoe trends που πρέπει να δοκιμάσεις (ειδικά αν φοράς τζιν καθημερινά)

Λατρεύεις τα τζιν και θες να τα φοράς κάθε μέρα χωρίς σταματημό; Σήμερα στο fasybook.gr σου έχουμε μερικά νέα trends παπουτσιών που δείχνουν ακόμα πιο υπέροχα όταν φοριούνται με τζιν! Ας δούμε ποια είναι αυτά και πώς να τα φορέσεις κι εσύ!

#Μίνιμαλ σανδάλια
Αυτά τα σανδάλια που συνήθως δεν έχουν λουράκι πίσω και είχαν φορεθεί πολύ πριν από περίπου 15 χρόνια επιστρέφουν στη μόδα και πολλές fashionistas

επιλέγουν να τα συνδυάζουν με τζιν παντελόνια, πουκάμισα και μπλούζες με puffy sleeves.

#Snake print boots
Μπορεί να είμαστε στα μέσα της άνοιξης αλλά ακόμα δεν έχουμε αποχωριστεί τις μπότες μας. Όσο έχεις καιρό λοιπόν φόρεσε τις snake print μπότες σου και να θυμάσαι πως το συγκεκριμένο print θα φορεθεί πολύ και τον επόμενο χειμώνα. Η Aimee Song φοράει τα δικά της μποτάκια με λευκό τζιν παντελόνι και αυτό το πάντρεμα μας αρέσει πολύ!

#Ugly sneakers
Αυτά τα αθλητικά παπούτσια τα λατρεύουμε! Και τα αγαπάμε ιδιαίτερα γιατί μπορούν και δίνουν στιλ σε κάθε μας εμφάνιση. Φόρεσέ τα με τζιν και t-shirts ή σέξι lingeri tops και είσαι έτοιμη!

#Γόβες ή μπότες με τετράγωνη μύτη
Μια ακόμα τάση που έχουμε αγαπήσει πολύ είναι η συγκεκριμένη! Μπορεί ακόμα να μην έχει κατακτήσει τα social media και το ίντερνετ αλλά σύντομα θα τη δεις να επεκτύνεται!

#PVC heels
Τα διαφανή πέδιλα και παπούτσια είναι η τελεηυταία λέξη της μόδας και μας αρέσει όταν συνδυάζονται με τζιν παντελόνια και αναάλαφρο styling.

#Mules
Φέτος είναι η χρονιά των mules και αυτό είναι κάτι που μπορώ να σου πω με μεγάλη βεβαιότητα! Συνδύασε τα αγαπημένα σου flat ή heeled mules με τζιν και blazer και είσαι έτοιμη για το γραφείο, τη βόλτα, το ραντεβού σου!

Διαβάστε ακόμα: 10+1 καινούριοι τρόποι για να φορέσεις το bomber jacket σου αυτή την Άνοιξη- Υιοθέτησε και φέτος αυτή την τάση με τις πιο φρέσκιες ιδέες

Η Μαρία Μπεκατώρου με εντυπωσιακό λευκό φόρεμα στον ημιτελικό του YFSF (φωτό)-Έκλεψε τις εντυπώσεις για μια ακόμα φορά

Θες να οργανώσεις τέλεια την ανοιξιάτικη ντουλάπα σου; 10 tips που πρέπει να ακολουθήσεις!-Όλα τα tips που πρέπει να ξέρεις για να έχεις τα πάντα super οργανωμένα

Keywords
Τυχαία Θέματα