Τα νέα σας αντηλιακά εκτός από το δέρμα σας προστατεύουν και το περιβάλλον!

Η οικολογική σας συνείδηση είναι γεγονός και γνωρίζουμε πως ακόμη και  τα beauty προϊόν που επιλέγεται τα τελευταία χρόνια ακολουθούν τη συγκεκριμένη φιλοσοφία.

Κι εμείς με τη σειρά μας φροντίζουμε να σας αποκαλύπτουμε όλες τις φόρμουλες που τόσο με τη σύνθεση όσο και με τη συσκευασία τους σέβονται και προστατεύουν το περιβάλλον.

Και τώρα, λίγο πριν το καλοκαίρι, έρχεται η σειρά των αντηλιακών κι εμείς σας έχουμε καταπληκτικά νέα.

Πρόκειται για το νέο Capital Soleil Solar Eco-Designed Milk της Vichy που εμπεριέχει το σύστημα φίλτρων ευρέος φάσματος Meroxyl και παρέχει πολύ υψηλή προστασία, σε μια ασφαλή και οικολογική σύνθεση. Εμπλουτισμένο με Ηφαιστειακό Νερό Vichy και Υαλουρονικό Οξύ, προσφέρει επίσης 24ωρη ενυδάτωση.

Το Capital Soleil Solar Eco-Designed Milk είναι υποαλλεργικό, και δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητο δέρμα. Είναι κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα, για όλη την οικογένεια.

Η ανάλαφρη υφή του απορροφάται γρήγορα με αόρατο φινίρισμα, χωρίς λευκά ίχνη, και έχει υπέροχο άρωμα οικολογικού σχεδιασμού.

Το Capital Solar Protetive Water είναι μια πρωτοποριακή διφασική σύνθεση, εξαιρετικά ανάλαφρη για αόρατο φινίρισμα και υπέροχη λάμψη.

Ενυδατώνει και προστατεύει, προσφέροντας αίσθηση άνεσης . Ανθεκτικό στο νερό . Ομοιόμορφη εφαρμογή, για τέλεια κατανομή των φίλτρων . Βέλτιστη προστασία UV.

Για να διασφαλίζεται ότι τα νέα αντιηλιακά VICHY σέβονται το περιβάλλον και δεν βλάπτουν την υδρόβια βιοποικιλότητα, τα φίλτρα και οι νέες συνθέσεις δοκιμάζονται σε συνθήκες ζωής τόσο των γλυκών νερών όσο και της θάλασσας.

Οι συνθέσεις μας δοκιμάζονται σε 7 πλαγκτονικούς οργανισμούς και οργανισμούς που διαβιούν στα ιζήματα, αντιπροσωπευτικούς των υδρόβιων τροφικών αλυσίδων . Πρόκειται για βακτήρια, ασπόνδυλα, μικροάλγες και κοράλλια.

Οι δοκιμές που έχουν διεξαχθεί βασίζονται σε επικυρωμένα διεθνή πρωτόκολλα . Σε ό,τι αφορά τα κοράλλια , η VICHY ανέπτυξε και δημοσίευσε μια συγκεκριμένη μέθοδο από κοινού με το Επιστημονικό Κέντρο του Μονακό , το οποίο είναι γνωστό ότι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς έρευνας πάνω στη βιολογία των κοραλλιών.

Το λογότυπο αυτό δείχνει ότι το προϊόν έχει περάσει επιτυχώς τις εν λόγω δοκιμές απο – δεικνύοντας ότι δεν έχει αρνητικό αντίκτυπο στην υδρόβια ζωή, συμπεριλαμβανομένων των κοραλλιών, ακόμα και σε υψηλότερες συγκεντρώσεις αντιηλιακών φίλτρων από αυτές που παρατηρούνται στο φυσικό περιβάλλον.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Η Gigi Hadid με κατάξανθο καρέ είναι απλά συγκλονιστική! Θα σε κάνει να κλείσεις τώρα ραντεβού στο κομμωτήριο

To νέο hair look που δημιούργησε ο Δημήτρης Γιαννέτος στην Camila Cabello αξίζει χειροκρότημα!

Keywords
Τυχαία Θέματα