H Toni Braxton έκανε την πιο ανατρεπτική αλλαγή στα μαλλιά της ever και πρέπει να τη δείτε!

Οι celebrities, όπως ακριβώς και όλες εσείς, τους τελευταίους μήνες είχαν μεγάλη ανάγκη από μια αλλαγή στα μαλλιά τους. Δραματική ή όχι.

Κάποιες άλλαξαν το χρώμα και κάποιες άλλες απόκτησαν ένα τέλειο κούρεμα που της αναζωογόνησε.

Το bob, σε όλες τις νέες εκδοχές του, έχει την τιμητική του για άλλη μια σεζόν ενώ οι αποχρώσεις του κόκκινου είναι η μεγαλύτερη τάση χάρη στην Anya Taylor-Joy και το The Queen’s Gambit, φυσικά.

Παράλληλα είδαμε πολύ μακριά μαλλιά

που αρκετά χρόνια μετά έρχονται στο προσκήνιο με αποτέλεσμα αρκετές stars να τοποθετήσουν extension προκειμένου να υιοθετήσουν το look.

Υπάρχουν όμως και οι πολύ τολμηρές που επέλεξαν τολμηρά κουρέματα αφήνοντας τις θαυμάστριες και followers άφωνες.

Σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία ανήκει η Toni Braxton που μόλις έκοψε τα μαλλιά της, ανέβασε μια super hot φωτογραφία στο Instgram και όπως ήταν φυσικό δημιούργησε μεγάλο θέμα.

Η Braxton για την ακρίβεια ξύρισε τα μαλλιά της και είναι στ’ αλήθεια κούκλα. Φόρεσε το πιο θηλυκό, κόκκινο μπικίνι, στάθηκε μπροστά από τον καθρέφτη του μπάνιου της, έβγαλε μια selfie, την ανέβασε στα social media και έγινε το πρώτο beauty θέμα της ημέρας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Toni Braxton (@tonibraxton)

H Braxton μας έχει συνηθίσει σε ανατρεπτικά και εξεζητημένα looks. Τον τελευταίο καιρό είχε ένα τέλειο pixie σε platinum blonde απόχρωση που της ταίριαζε πολύ.

Και τώρα, λίγο πριν το καλοκαίρι πήρε τη μεγάλη απόφαση. Το buzzcut που υιοθέτησε, παραδόξως δείχνει super hot και από εμάς είναι ένα μεγάλο ναι! Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

To νέο hair look που δημιούργησε ο Δημήτρης Γιαννέτος στην Camila Cabello αξίζει χειροκρότημα!

French Disco: Είναι το hair trend που θα υιοθετήσετε στην πρώτη βραδινή σας έξοδο!

Keywords
Τυχαία Θέματα