Τα νέα αρώματα της Kim Kardashian είναι αγαπησιάρικα και sexy

Η Kim Kardashian ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας. Γνωρίζει επίσης πολύ καλά πότε πρέπει να “χτυπήσει” αφού έχει πιάσει τον παλμό των θαυμαστών της αλλά κι εκείνων που δεν της έχουν ιδιαίτερη αδυναμία. Μετά τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή αλλά και τα νέα κόκκινα κραγιόν ήρθε η ώρα για το νέο της λανσάρισμα. Που σημαίνει ότι το έκανε πάλι το θαύμα της μέσα στο weekend.

Ανακοίνωσε το λανσάρισμα των νέων της αρωμάτων ενόψει του Αγίου Βαλεντίνου, μια γιορτή η οποία στην Αμερική είναι πολύ σημαντική. Το ανακοίνωσε λοιπόν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπως κάνει πάντα, και οι θαυμαστές της ξετρελάθηκαν. Τα νέα αρώματα είναι κλεισμένα μέσα σε κουτιά που έχουν σχήμα καρδιάς ενώ έχουν πρωτότυπες ονομασίες.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance) στις 26 Ιαν, 2019 στις 5:27 μμ PST

Η Kim έκανε την αρχή πέρυσι με τη δημιουργία αρωμάτων με τρυφερές εσάνς και συσκευασίες. Όπως ήταν φυσικό ξεπούλησαν σε λίγα μόνο λεπτά. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα άφηνε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Η ίδια όπως πάντα ημίγυμνη και προκλητική φωτογραφήθηκε μπροστά από μία καρδιά-συσκευασία ώστε να διαφημίσει τα αρώματα που φέρουν την υπογραφή της, με τον τρόπο της. Τα αρώματα ονομάζονται KKW Hearts Baby Girl, Baddie και Wifey.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance) στις 26 Ιαν, 2019 στις 7:04 μμ PST

To KKW Hearts Baby Girl είναι μια floral και fruity ταυτόχρονα σύνθεση με το κίτρο να επιβάλλεται και να μπερδεύεται με το γιασεμί και την πεόνια. Την εσάνς ολοκληρώνουν το κεχριμπάρι και το musk τα οποία χαρίζουν μια γοητευτική νότα.

To KKW Hearts Baddie πάλι κρύβει νότες από άγριο ρόδο, ίριδα και γεράνι που αναμειγνύονται με χρυσό κεχριμπάρι και ξύλα. Πρόκειται για μία εσάνς γλυκιά και εξεζητημένη.

Τέλος, το KKW Wifey ξεκινά με το κίτρο, συνεχίζει με φύλλα βιολέτας, μανόλια και φρέζια και καταλήγει στην καραμέλα. Απαλό και τρυφερό έχει την εσάνς της ερωτευμένης γυναίκας, ότι κι αν σημαίνει κάτι τέτοιο.

Όπως ήδη ξέρετε αν θέλετε να αποκτήσετε ένα από τα αρώματα θα πρέπει να την ακολουθήσετε στους προσωπικούς της λογαριασμούς κι εκείνη θα σας κατευθύνει.

Διαβάστε ακόμη:

Γνωρίζετε ποιο είναι το hairspray που καλύπτει τις ανάγκες σας;

Δείτε πόσο συχνά πρέπει να λούζετε τα μαλλιά σας ανάλογα με τον τύπο τους

Keywords
Τυχαία Θέματα