Προβλέψεις Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση σας είναι πεσμένη και αυτό οφείλεται σε μια μικρή διαφωνία που είχατε με τον σύντροφό σας. Για να λυθεί όλο το θέμα που προέκυψε γρηγορότερα υποχωρήστε, μην τα θέλετε όλα δικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι φίλοι και οι συγγενείς θα μπορούσαν να σας απασχολήσουν έντονα σήμερα και οι συνομιλίες θα μπορούσαν να αποτρέψουν ορισμένες παρεξηγήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά σας και ο σύντροφος σας θα απαιτήσουν την προσοχή σας σήμερα μια και έχετε αφήσει πολλές

εκκρεμότητες. Γενικά η εβδομάδα θα είναι δύσκολη, γι’ αυτό και θα πρέπει να είστε εξοπλισμένες με υπομονή και γερά νεύρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι απρόσκλητοι επισκέπτες θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποια ενόχληση. Ναι, θα θέλατε να περάσετε την ημέρα σας με τον σύντροφό σας χωρίς να σας ενοχλήσει κανείς, αλλά τώρα θα πρέπει να φερθείτε σαν άψογοι οικοδεσπότες.

ΛΕΩΝ

Μην λέτε όχι σε προσκλήσεις σήμερα -ανάμεσά τους σίγουρα κρύβεται κάποια που θα σας ανοίξει ένα καινούργιο δρόμο στην επαγγελματική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα ακούσετε το μπράβο που περιμένατε εδώ και αρκετό καιρό από το αφεντικό σας και αυτό φυσικά θα σας γεμίσει χαρά. Προσοχή στην υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως να μην είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας αλλά χρειάζεστε λίγο χρόνο ακόμη. Μην λάβετε σοβαρές αποφάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας εάν δεν είστε σίγουροι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια επαγγελματική πρόταση μπορεί να φαίνεται δελεαστική αλλά και να κρύβει παγίδες. Συμβουλευτείτε τους φίλους σας που θα σας βοηθήσουν να πάρετε την σωστή απόφαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια προσωρινή ρήξη μεταξύ εσάς και ενός φίλου μπορεί να σας κάνει να αναρωτηθείτε τι κάνατε λάθος. Μια μικρή κρίση είναι και θα περάσει. Σύντομα όλα θα φτιάξουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα δεν θα ξεκινήσει όπως την περιμένατε αλλά κατά την διάρκεια της όλα θα κυλήσουν σε ήρεμους ρυθμούς. Προσπαθήστε να τελειώσετε όλα όσα σας απασχολούν στη δουλειά σας και να φροντίσετε τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα απροσδόκητο πρόβλημα με μια εργασία που προσπαθείτε να ολοκληρώσετε θα μπορούσε να προκαλέσει προσωρινή αναστάτωση ανάμεσα σε εσάς και σε όσους είναι κοντά σας. Σύντομα όμως θα περάσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να δείτε όνειρο σχετικά με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο που θα σας αναστατώσει και αυτό θα σας χαλάσει όλη την ημέρα. Προσοχή στα μικροατυχήματα.

Καλημέρα και καλή βδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα