Τα μυστικά της Gwyneth Paltrow για να παραμείνεις όμορφη και fit μετά τα 40

Η ίδια εξομολογείται, στο προσωπικό της blog GOOP, με ποιο τρόπο κατάφερε να αλλάξει το σώμα της και να αγαπήσει τη γυμναστική, την οποία στην αρχή σιχαινόταν, αλλά και τα μυστικά της διατροφής της.
Όπως δηλώνει το τρέξιμο και γενικότερα η αερόβια γυμναστική είναι ένα από τα μυστικά της νεότητάς της, η οποία τη βοήθησε να ξεπεράσει την επιλόχεια κατάθλιψη μετά τη γέννηση του γιου της Moses.
Επίσης παραδέχεται «Ποτέ δεν πίστευα ότι είχα καλό σώμα. Ήμουν πολύ αδύνατη πάνω και

πιο χαλαρή και ανοιχτή στην περιφέρεια, αλλά χάρη στην κατάλληλη γυμναστική και τη βοήθεια της trainer Tracy Anderson, άλλαξα εντελώς το σχήμα των ποδιών, τα χέρια και την κοιλιά μου».Η προπονητική της ρουτίνα περιλαμβάνει Ashtanga yoga και Pilates, ενώ αγαπάει και την ποδηλασία.

Η Gwyneth Paltrow έχει δηλώσει κατά καιρούς ότι η Μακροβιοτική Δίαιτα είναι ένα από τα μυστικά αδυνατίσματος, αποτοξίνωσης και νεότητας. Το συγκεκριμένο διατροφικό πλάνο δεν πρόκειται για μία δίαιτα ορισμένου χρόνου, αλλά για έναν υγιεινό τρόπο ζωής που συνδυάζει τις αρχές του Ζen και του βουδισμού με τον χορτοφαγικό τρόπο διατροφής. Βασίζεται στην κατανάλωση τροφών στην πιο φυσική τους μορφή, αφού το μαγείρεμα καταστρέφει τη θρεπτική τους αξία.
Τα φαγητά που καταναλώνονται είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και χαμηλά σε κορεσμένα λιπαρά, ενώ χωρίζονται σε 3 κατηγορίες:
Συχνή κατανάλωση: πράσινα φυλλώδη λαχανικά, προϊόντα ολικής άλεσης, ρίζες και φρέσκα λαχανικά, φασόλια σόγιας και άφθονο νερό
Περιστασιακή κατανάλωση: φασόλια, τοφού, ξύδι, ψάρια, ξηροί καρποί, αποξηραμένα φρούτα, τσάι από βότανα, γάλα σόγιας
Σπάνια κατανάλωση: αλεύρι, κατεργασμένοι σπόροι, εξωτικοί ξηροί καρποί, τροπικά φρούτα, κόκκινα κρέατα, πουλερικά, πατάτες, ντομάτες, τεχνητές γλυκαντικές ουσίες, συσκευασμένα αναψυκτικά
Τα περισσότερα μακροβιοτικά φαγητά τρώγονται ψητά, βραστά, σε σούπες και φυσικά ωμά.

Πηγή: www.myfit.gr

Δες ακόμα:Διαλειμματική προπόνηση: Γυμνάσου και παράλληλα “ξεφορτώσου” πολλές θερμίδες σε μόλις 30 λεπτά!

The post Τα μυστικά της Gwyneth Paltrow για να παραμείνεις όμορφη και fit μετά τα 40 appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα