Τα μυστικά της Camila Coelho για τέλειο summer look που παραμένει στη θέση του για ώρες είναι πανέξυπνα και πρέπει να τα μάθετε

Η Camila Coelho είναι η αγαπημένη μας influencer. Δραστήρια, γήινη και εντυπωσιακή χωρίς υπερβολές μας εμπνέει με τα look της. Έχει ήδη δημιουργήσει το δικό της fashion brand ενώ είναι beauty ambassador. Η ίδια έχει εμμονή με τα προϊόντα ομορφιάς αλλά και τις τάσεις κάθε σεζόν τις οποίες ακολουθεί αλλά και δημιουργεί. 

Η αλήθεια είναι ότι έχει

μάθει πολλά μυστικά από του beuty experts που περιποιούνται πρόσωπο, σώμα και μαλλιά και δε τα κρατά για τον εαυτό της. Αυτό σημαίνει πως τα αποκαλύπτει σε όλες εμάς. Ειδικά φέτος το καλοκαίρι έχει τα πιο έξυπνα και εύκολα ώστε να αποκτήσετε το summer look των ονείρων σας χωρίς “ατυχήματα”. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAMILA COELHO (@camilacoelho) στις 8 Αύγ, 2019 στις 2:54 μμ PDT

Πως να παραμείνει το μακιγιάζ στη θέση του: Η Camila έχει πάντα στο νεσεσέρ της το fixing spray το οποίο απλώνει τόσο πριν το μακιγιάζ όσο και μετά. Η ίδια επιμένει ότι μόνο με αυτό τον τρόπο το μακιγιάζ της μένει αναλλοίωτο όσο ζέστη κι αν κάνει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAMILA COELHO (@camilacoelho) στις 4 Αύγ, 2019 στις 7:59 πμ PDT

Φριζάρισμα αυτό το δράμα: Η influencer έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα με τα μαλλιά της αφού φριζάρουν με το παραμικρό. Γι’ αυτό φροντίζει να τα κρατά ενυδατωμένα χρησιμοποιώντας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα μια μάσκα που χαρίζει την απαραίτητη υγρασία στη τρίχα. Παράλληλα απλώνει ενυδατικά προϊόντα styling πριν από το φορμάρισμα. Η ενυδάτωση είναι το μόνο όπλο κατά του φριζαρίσματος λέει η Coelho κι εμείς συμφωνούμε απόλυτα μαζί της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAMILA COELHO (@camilacoelho) στις 21 Ιούλ, 2019 στις 4:51 μμ PDT

Το αγαπημένο της summer make up look: Τα glossy βλέφαρα είναι ότι ωραιότερο για το καλοκαίρι αφού προσθέτουν μια πινελιά δροσιάς στο βλέμμα.  Το δημιουργεί μόνη της.

Η Camila επιμένει πως ναι μεν δείχνουν όλα τέλεια στο Instagram αλλά θέλει να γνωρίζετε πως δεν είναι απλά. Χρειάζονται άπειρες ώρες προετοιμασίας και στη συνέχεια φωτογράφισης κάτω από τον ήλιο ή στο κρύο. Οι θαυμάστριες πιστεύουν ότι όλα είναι πανεύκολα.  Η αλήθεια είναι πως μένει αρκετές νύχτες άυπνη ώστε να είναι το αποτέλεσμα τέλειο.

Διαβάστε ακόμη:

Rainbow french manicure: Το πιο χαρούμενο look του Καλοκαιριού!

Get Ready: Αυτά είναι τα μεγαλύτερα hair color trends που θα δείτε παντού την επόμενη σεζόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα