Τα μολύβια φρυδιών που θα αλλάξουν τη ζωή σας

Τα φρύδια είναι μεγάλη υπόθεση μην τα παίρνετε στ’ αστεία. Αν έχουν το σωστό σχήμα και χρώμα μπορούν να αλλάξουν όλη την όψη. Δημιουργούν την τέλεια κορνίζα και το make up δείχνει τέλειο όχι μόνο στα μάτια αλλά και σε ολόκληρο το πρόσωπο. Και δεν το λέω εγώ, οι ειδικοί το λένε. Κι εκείνοι ξέρουν κάτι περισσότερο. Τους εμπιστευόμαστε. Σωστά;

Για να έχουμε όμως τα τέλεια φρύδια, χρειάζεται και το σωστό μολύβι. Και τα beauty brands έχουν φροντίσει γι’ αυτό. Ειδικά τα τελευταία χρόνια που έχει δημιουργηθεί μια εμμονή με το συγκεκριμένο

σημείο και τα φαρδιά, εφηβικά φρύδια είναι trend το μολύβι υπάρχει στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας.

Ας δούμε όμως τα καλύτερα γιατί έρχεται και Πρωτοχρονιά και θα πρέπει να είναι περιποιημένα και τέλεια. Καλού κακού κλείστε κι ένα ραντεβού με την brow artist.

Benefit Precisely My Brow Pencil: Αν είστε από εκείνες που κοιμάστε χωρίς να αφαιρείτε το μολύβι φρυδιών, τι να πω, πρέπει να το προσέξετε. Το συγκεκριμένο βέβαια είναι το καταλληλότερο για εσάς αφού δεν θα αφήσει σημάδια στο μαξιλάρι και είναι και αδιάβροχο. Παράλληλα έχει τόσο λεπτή μύτη που μπορείτε να δημιουργήσετε μικρές “τριχούλες” αν υπάρχουν κενά στα φρύδια σας ενώ χαρίζει το τέλειο φυσικό χρώμα.

Hourglass Arch Brow Sculpting Pencil: Περιέχει πούδρα και κερί που χαρίζουν στα φρύδια ένα υπέροχο χρώμα και σταθερότητα. Χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα για να αποκτήσετε το τέλειο brow look αφού με ένα απαλό άγγιγμα διαγράφει και δίνει το τέλειο σχήμα.

Essence Eyebrow Designer: Είναι κατάλληλο για όσες από εσάς έχετε ήδη πλούσια και έντονα φρύδια οπότε χρειάζεστε ένα απαλό άγγιγμα και μικρές διορθώσεις.

NYX Micro Brow Pencil: Είναι ένα από τα αγαπημένα των make up artists αφού μπορεί να δημιουργήσει φρύδια ακόμα κι αν τα φυσικά σας είναι αραιά και αδιάφορα. Παράλληλα είναι εύκολο στη χρήση και κατάλληλο για έντονο ή διακριτικό αποτέλεσμα.

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz: Αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ μολύβι φρυδιών το συγκεκριμένο είναι ότι καλύτερο για εσάς. Υπάρχει μεγάλη χρωματική γκάμα και προσφέρει απαλή ή πιο έντονη κάλυψη. Παράλληλα χαρίζει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμη:

Τα ωραιότερα κοντά κουρέματα σε περίπτωση που το πήρατε απόφαση

Οι berry αποχρώσεις στα χείλη αντικαθιστούν επάξια τις κόκκινες

Keywords
Τυχαία Θέματα