Οι 7 πιο πρωτότυπες βασιλόπιτες που έχουμε δει!

Η Πρωτοχρονιά έφτασε και όλος ο κόσμος κόβει την παραδοσιακή βασιλόπιτα για να δει ποιος θα είναι ο τυχερός του 2016. Στην Ελλάδα συνήθως οι βασιλόπιτες είναι απλά κέικ ή τσουρέκια σε αντίθεση με το εξωτερικό που οι βασιλόπιτες μοιάζουν περισσότερο με τούρτες.

Βρήκαμε μερικές πολύ εντυπωσιακές βασιλόπιτες και σας τις παρουσιάζουμε για να δείτε τι κυκλοφορεί εκεί έξω.

Ρολόι

Ένα κλασικό σχέδιο που το επιλέγουν πολλοί για τη βασιλόπιτα τους είναι το σχέδιο του ρολογιού. Πάνω στην στρογγυλή βασιλόπιτα σχεδιάζονται δείκτες ρολογιού από γλάσο ή σαντιγί.

Πυροτεχνήματα Άλλη μια πρωτότυπη και ωραία ιδέα είναι αυτή με τα πυροτεχνήματα. Για να δώσουν αυτοί που τη φτιάχνουν χρώμα στη βασιλόπιτα την καλύπτουν με μαύρο γλάσο σοκολάτας και πάνω σχεδιάζουν πυροτεχνήματα με πολύχρωμες μπογιές ζαχαροπλαστικής. Κάνουν άσπρα κυκλάκια από σαντιγί σε όλη τη βασιλόπιτα τα οποία φαίνονται σαν αστέρια σε νυχτερινό ουρανό.

Glamour Όποιος θέλει κάτι πιο glamourοus, τότε μπορεί να επιλέξει ένα σχέδιο σαν αυτό της εικόνας. Μπορεί να φτιάξει μια τούρτα ή βασιλόπιτα της επιλογής του και να την ντύσει την από πάνω με μικρά σοκολατάκια ή τρουφάκια σε χρυσή απόχρωση. Τέλος, μπορεί να προσθέσει από πάνω ένα λουλούδι ζαχαροπλαστικής που τρώγεται, για έξτρα εφέ.

Πέρλες Όποιος αγαπάει τις πέρλες τότε αυτή η βασιλόπιτα θα γίνει η αγαπημένη του. Αγοράζοντας ζάχαρη σε σκληρή μορφή και σε κυκλικό σχήμα ώστε να μοιάζει με πέρλες, καλύπτει τη βασιλόπιτα με γλάσο και βάζει πάνω μερικές πέρλες για εντυπωσιακό γαρνίρισμα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο spirossoulis.com – thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Keywords
Τυχαία Θέματα