Τα μίνιμαλ φορέματα του Καλοκαιριού: ΑΥΤΑ που θα φορέσεις μέχρι και το Φθινόπωρο!

H φετινή μόδα έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον και αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν πολλές εναλλακτικές τάσεις με αποτέλεσμα να είναι ξεκάθαρα στο χέρι μας ποιες από αυτές θα συνδυάσουμε μεταξύ τους ώστε να δημιουργήσουμε looks που ξεχωρίζουν.

#1. Τα babydoll dresses σε απλά σχέδια και prints είναι τάση που αγαπάμε  πολύ φέτος. Μπορείς να φορέσεις αυτά τα φορέματα με πολλά διαφορετικά αξεσουάρ ώστε να δημιουργήσεις εναλλακτικά looks που θα μπορέσεις εύκολα να υιοθετήσεις από το πρωί ως το βράδυ.

View
this post on Instagram

Part 1 of my PINCH ME day • celebrating the launch of @daniellebernstein with my team, press and my incredibly supportive peers. I’m so grateful for the people that SHOW UP for me time and time again! I couldn’t stop smiling yesterday my cheeks literally hurt from it! Can’t wait to share more pics later from the @macys event! @barronrothphotography

A post shared by Danielle Bernstein (@weworewhat) on Mar 6, 2020 at 8:58am PST

#2. Τα μίνι, μίντι και μάξι φορέματα με κουμπιά είναι trend που πολλές influencers έχουν υιοθετήσει. Η Leonie Hanne επιλέγει ένα σε μπεζ απόχρωση και το συνδυάζει τέλεια με ψάθινο τσαντάκι και λευκά mules.

View this post on Instagram

A pop of spring @katespadeny. Anzeige/Ad #loveinspades

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne) on Apr 7, 2020 at 9:36am PDT

#3. Ωραία τα πολλά prints, τα σχέδια και τα μοτίβα αλλά να είσαι σίγουρη πως θα φορέσεις πολύ περισσότερο ένα μονόχρωμο φόρεμα που θα αγοράσεις στην απόχρωση που αγαπάς. Το κίτρινο, το πράσινο, το θαλασσί, το ροζ είναι χρώματα που αγαπάμε ιδιαίτερα φέτος το καλοκαίρι.

View this post on Instagram

Feeling flirty in my green SJ x @billabongwomens mini dress! Shop the collection @Nordstrom online now! Link in bio.

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on Jun 30, 2020 at 11:36am PDT

#4. Η Rachel Parcell είναι έγκυος στους τελευταίους μήνες, και επιλέγει το πιο μίνιμαλ και κομψό φόρεμα. Η γνωστή fashionista επιλέγει το φόρεμά της σε λευκό χρώμα και δημιουργεί ένα υπέροχο και άκρως καλοκαιρινό look.

View this post on Instagram

Fresh out of the shower, getting ready for the day. I used the NEW @NIVEAUSA Coconut & Almond Milk Body Wash with Nourishing Serum and my skin feels amazing!! NIVEA has added Nourishing Serum to its Body Wash so it provides a completely nourished skin feel…and it smells like a vacation! You can shop it on Amazon now! #NIVEAShower #NIVEAUSA #Ad

A post shared by Rach Parcell (Pink Peonies) (@rachparcell) on Jun 20, 2020 at 4:20pm PDT

#5. Tα αέρινα μάξι φορέματα σε μίνιμαλ γραμμές είναι must και θα τα φορέσεις πολύ στις διακοπές σου αλλά και στην πόλη. Διάλεξε ένα φόρεμα με μια έξτρα πινελιά, όπως ένα σκίσιμο ή εξώπλατο για να κάνεις ακόμα πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις.

View this post on Instagram

@fashion4perfection

A post shared by street_style_paris (@street_style_paris) on Jun 27, 2020 at 1:05am PDT

#6. Το μήκος στα φορέματα φέτος μακραίνει λίγο παραπάνω και το νέο μίντι είναι το φόρεμα που τελειώνει λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο ή στη μέση της γάμπας.

View this post on Instagram

@be__classy__

A post shared by street_style_paris (@street_style_paris) on Jun 24, 2020 at 2:22pm PDT

Διαβάστε ακόμα: Τζιν βερμούδα: Θα τη φορέσεις όλο το Καλοκαίρι μέχρι και το Φθινόπωρο

Πώς θα αξιοποιήσεις κάθε ρούχο που έχεις στην ντουλάπα σου! (VIDEO)

To πλεκτό bucket hat είναι η τελευταία λέξη της μόδας και μπορεί να σου το φτιάξει και η γιαγιά σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα