Έξαλλη η Βίκυ Καγιά με τη Μαρία Μιχαλοπούλου! «Όταν συνεργάζεσαι με έναν άνθρωπο δεν μπορείς να τον αδειάζεις»!

Τα κορίτσια του GNTM έπρεπε να ποζάρουν για ένα cover try του Madame Figaro, στο φακό του Χρήστου Πρεντουλή ενώ η Μαρία Μιχαλοπούλου είχε το αβαντάζ να λάβει την καθοδήγηση της Βίκυς Καγιά στις πόζες. Ο Δημήτρης Σκουλός ενθουσιάστηκε με την πόζα και το αποτέλεσμα που είδε στη φωτογραφία της και ρώτησε την παίκτρια αν αυτή έγινε με την καθοδήγηση της Βίκυς Καγιά.

Εκείνη απάντησε πως δεν είχε συμμετοχή η Βίκυ Καγιά σε αυτή την

πόζα αφήνοντας άφωνη την κριτή.

«Μαρία, δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις γιατί αυτή την πόζα στην έδειξα εγώ» της λέει η Βίκυ Καγιά και εκείνη συνεχίζει να ισχυρίζεται το ακριβώς αντίθετο, μέχρι που λίγα δευτερόλεπτα μετά αρχίζει να συνειδητοποιεί το λάθος της.

Η Βίκυ Καγιά φανερά εκνευρισμένη, αλλά και απογοητευμένη της ζητά να της εξηγήσει γιατί είναι τόσο άγρια και επιθετική. «Όλη αυτή η αμυντική στάση, αλλά και το γεγονός να λες ότι αυτή η πόζα είναι δική μου, ενώ την κάναμε μαζί, εμένα με πληγώνει. Όταν συνεργάζεσαι με έναν άνθρωπο δεν μπορείς να τον αδειάζεις».

Η Μαρία μετάνιωσε για τη στάση της λέγοντας λίγο αργότερα on camera: «Η ηλιθιότητά μου έχει φτάσει σε άλλο επιπεδο. Μπορώ να ξεπεράσω μέχρι και την Κάτια σε ηλιθιότητα».

Διαβάστε ακόμα:

Και πάλι ερωτευμένη η Στέλλα Μιζεράκη! Η νυχτερινή έξοδος που μαρτύρησε το ζευγάρι…

Αποχώρησε για δεύτερη φορά η Εμμανουέλα Μάινα από το GNTM 2!

Μυρτώ Αλικάκη: “Το διαζύγιό μας με τον Πέτρο ήταν ό,τι πιο…”

Keywords
Τυχαία Θέματα