Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Κλέλιας Ρένεση!

Τον Δεκέμβριο του 2018 έγινε γνωστό με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού ΟΚ! η Κλέλια Ρένεση και ο Manu Chao διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, καθώς θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Η ηθοποιός βρίσκεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και ούσα χαμηλών τόνων δεν έχει αναφερθεί ακόμη σε αυτό δημόσια.

Παρόλα αυτά, το βράδυ της Τρίτης (29/01) ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης

βρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Τι τραβάμε κι εμείς οι μάνες” και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Ο ηθοποιός μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε, επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Κλέλιας Ρένεση: “Στη Μουρμούρα δεν ξέρετε ποτέ τι πρόκειται να γίνει. Όλα προ εκπλήξεων. Θα δείξει αν θα μείνει έγκυος στη σειρά. Δεν σας λέω τίποτα άλλο. Δεν χαμπαριάζει η Κλέλια”.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το ζευγάρι είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2015 και αν και κατά καιρούς τα δημοσιεύματα τους ήθελαν χώρια, τελικά τα διέψευσαν με τον καλύτερο τρόπο! Η Κλέλια Ρένεση αποφεύγει να παραχωρεί συνεντεύξεις και να αναφέρεται στη προσωπική της ζωή, γι’ αυτό και δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για τη σχέση τους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Εξομολόγηση στο Πρω1νό: “Υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μην μπορέσω να αποκτήσω δικό μου παιδί”

Keywords
Τυχαία Θέματα