Τα καρφιά του Γιάννη Μπέζου στον Alpha και η γνώμη του για τον Αγγελόπουλο «Είναι ένας πολύ…»

Στην κάμερα του Πρω1νού και στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη, μίλησε ο Γιάννης Μπέζος. Ο ηθοποιός μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε πολύ πολύ έξυπνο, ενώ είπε πως ξέρει τι του γίνεται.

«Φέτος στο φεστιβάλ Αθηνών θα κάνω ένα μουσικό αφιέρωμα σε τρεις πολύ μεγάλους ποιητές. Στις παραστάσεις θα συμμετέχει και η κόρη μου Ηρώ, αν και συνήθως δεν προτιμά να δουλεύουμε

μαζί. Του χρόνου θα κάνω μια σειρά στον Αντ1 και μία στην Ερτ» είπε ο ο ηθοποιός για τις δουλειές που πρόκειται να κάνει.

Επιπλέον, ο Γιάννης Μπέζος ρωτήθηκε για την στροφή της τηλεόρασης από τα σίριαλ στα riality αλλά και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο «Δεν παρακολουθώ λεπτομερώς τα ριάλιτι επιβίωσης, ο κόσμος βλέπει τα πάντα. Η τηλεόραση έχει μεγάλη ευθύνη γι΄αυτά που δίνει στον κόσμο να δει. Ούτε ο ίδιος ο κύριος Αγγελόπουλος θα κάνει την κίνηση να κάνει θεάτρου γιατί είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, ξέρει τι του γίνεται. Στην τηλεόραση και στο σινεμά επιλέγει ο σκηνοθέτης τι θα δεις, στο θέατρο επιλέγει ο θεατής. Εγώ έχω πάρει τον Κώστα Γκουζγκούνη και έχει παίξει στης “Ελλάδος τα παιδιά” γιατί έπρεπε να κάνει έναν αντίστοιχο ρόλο» είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα δεν δίστασε να ρίξει τα βέλη του στον Alpha για την σειρά που έκανε με τον Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας «Δεν θυμάμαι να έχω κάνει ποτέ παταγώδη αποτυχία, έχω κάνει πράγματα που δεν πήγαν ιδιαίτερα καλά. Η σειρά που κάναμε με τον Πέτρο Φιλιππίδη στον Alpha πήγε καλά από νούμερα, αλλά δεν θα αποποιηθώ της δικής μου ευθύνης που το άφησε λίγο στον αέρα. Έκανε το λάθος ο Alpha και φοβήθηκε τις αντιδράσεις των τηλεθεατών, έπαιξαν 3 επεισόδια και δεν τόλμησαν να συνεχίσουν».

Ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν έχουμε γίνει πιο δεκτικοί στην διαφορετικότητα είπε «Είμαστε ανοιχτοί με τους μετανάστες και του ομοφυλόφιλους, αρκεί να μην είναι σπίτι μας. Στην τηλεόραση έχουν χώρο όλες οι απόψεις, αλλά πρέπει να έχουν και απάντηση, καλύτερα είναι να τα βλέπουμε παρά να τα κρύβουμε»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμη: Η Μαρία Νεφέλη Γαζή ενεργοποίησε ξανά το προφίλ της στο Instagram μετά τις φήμες χωρισμού

Keywords
Τυχαία Θέματα