Τα γυαλιά ηλίου που ερωτευτήκαμε- Η Fashion Director, Ελένη Βάγια, δοκιμάζει τις πιο δυνατές τάσεις

Φέτος το καλοκαίρι ακολούθησα την εξής τακτική πριν φύγω για τις καλοκαιρινές μου διακοπές. Έκανα μια ενδελεχή έρευνα στις μεγαλύτερες τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το φθινόπωρο του 2022 και κατέληξα σε 6 σχέδια που θα δεις παρακάτω. Όποιο από αυτά και αν επιλέξεις να είσαι σίγουρη πως φορώντας τα θα δημιουργήσεις τα πιο πετυχημένα και στιλάτα looks, σύμφωνα πάντα με τα top trends παγκοσμίως.

Shop the trends#1. Orange
tinted Sunglasses

Πρόκειται για τη δική μου αγαπημένη τάση που στην κυριολεξία έχω ερωτευτεί (και Thank God! δεν είμαι η μόνη). Τα γυαλιά ηλίου με χρωματιστούς φακούς σε candy hued τόνους είναι ένα από τα πιο δυνατά trends, του 2022 αλλά και του 2023.

Αγαπημένα γυαλιά σε tinted shades βρήκα στο brand Pervedere και παρακάτω θα δεις μερικά από τα πιο ωραία σχέδια.

Aγορά εδώ!

Aγορά εδώ!

Αγορά εδώ!

#2. Αviators

Λίγο η τεράστια επιτυχία του Top Gun, λίγο η αγάπη μας για τις παλαιότερες τάσεις των 80s και 90s, μας οδήγησαν σε αυτό το trend που έχουμε ήδη λατρέψει. Τα aviators εξακολουθούν να είναι hot trend και μάλιστα φέτος τα φοράμε περισσότερο από ποτέ.

Αγορά εδώ!

Αγορά εδώ!

Αγορά εδώ!

#3. Round Sunglasses

Τα στρογγυλά γυαλιά που έχουν λατρέψει supermodels όπως η Gigi Hadid και η Kendall Jenner είναι στην κορυφή της λίστας με τις αγαπημένες τάσεις και αυτά που επέλεξα εγώ είναι με διάφανο σκελετό που τα κάνει ακόμα πιο ενδιαφέροντα.

Αγορά εδώ!

Αγορά εδώ!

Αγορά εδώ!

#4. Βug eye Sunglasses

Τα γυαλιά ηλίου που έκανε τάση η Kim Kardashian είναι οι γνωστές σε όλους μας μάσκες. Η γνωστή fashionista δεν αποχωρίζεται ποτέ τα bug eye γυαλιά της και μαζί της και εμείς ακολουθούμε πιστά αυτή τη μόδα.

Αγορά εδώ!

Αγορά εδώ!

Αγορά εδώ!

#5. The Classics

Κάθε χρόνο υπάρχουν κάποια σχέδια που θεωρούνται κλασικά από την άποψη ότι δεν πρόκειται να φύγουν εύκολα από τη μόδα. Αν ψάχνεις για ένα τέτοιο σχέδιο παρακάτω θα δεις 3 από τα αγαπημένα μου.

Αγορά εδώ!

Αγορά εδώ!

Αγορά εδώ!

#6. Square Sunglasses

Ακόμα ένα trend που δεν περίμενα να με εντυπωσιάσει και με εξέπληξε ευχάριστα. Τα ορθογώνια ή τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου έρχονται στο επίκεντρο της μόδας και ολοκληρώνουν άψογα τα φθινοπωρινά μας looks.

Aγορά εδώ!

Αγορά εδώ!

Αγορά εδώ!

Διαβάστε περισσότερα:

Το φούξια είναι ο τόνος που θα δώσει χρώμα στο Καλοκαίρι σου – Shopping guide για έξυπνες αγορές

Trend Alert: H Chiara Ferragni μας δείχνει 4 τρόπους για να φορέσουμε τις καλοκαιρινές μας ζακέτες

Keywords
Τυχαία Θέματα