Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Στο γήπεδο με τον 2χρονο γιο τους για να δουν τον Αντετοκούνμπο

Ο πρώτος φιλικός αγώνας της Εθνικής Ομάδας στο πλαίσιο του τουρνουά της Ακρόπολης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 17/8 στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο γήπεδο, προκειμένου να δει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αγωνίζεται με τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας μας. Ανάμεσά τους κι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με τη Λένα Δροσάκη και τον γιο τους.

Το ζευγάρι βρίσκεται στην Αθήνα

αυτή την περίοδο και έτσι θέλησε να δει από κοντά τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα. Οι δύο ηθοποιοί πήραν φυσικά μαζί τους τον δύο ετών γιο τους, Αναστάση, προκειμένου να ζήσουν όλοι μαζί αυτή την ξεχωριστή εμπειρία.

Την αποκάλυψη έκανε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, δημοσιεύοντας μια οικογενειακή φωτογραφία μέσα από το γήπεδο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis)

Ο ηθοποιός, μάλιστα, θυμήθηκε την πρώτη φορά που είδε εκείνος από κοντά τον Νίκο Γκάλη σε αγώνα του 1987 και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του που τώρα βρίσκεται στο γήπεδο μαζί με τον γιο του για να παρακολουθήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Ήμουν 11 ετών όταν πρωτοείδα από κοντά τον τεράστιο #νικοςγκαλης στο Ευρωπαϊκό του 87’. Η συγκίνηση μου μεγάλη τώρα με τη γυναίκα μου @lenakidrs και τον γιο μας #αναστάσης να καμαρώνουμε την καινούργια Εθνική μας ομάδα και τον εξωπραγματικό @giannis_an34 Μακάρι η ζωή σου γιε μου να είναι γεμάτη έντονες εμπειρίες και μνήμες!!!», έγραψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Καραβάτου: Δείτε τη να δίνει «μάχη» με τα κύματα – Οι νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της

 Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Οι τελευταίες βουτιές στην Άνδρο με τις κόρες της πριν την επιστροφή στην Αθήνα

 Μίλτος Τεντόγλου: Καταχειροκροτήθηκε στην απονομή του χρυσού μεταλλίου

Keywords
Τυχαία Θέματα