Τα φετινά Χριστούγεννα επιβάλλεται να αντιγράψτε τα make up looks των catwalks

Τα make up looks που είδαμε στα shows της σεζόν, τα μελετήσαμε και κάποια τα υιοθετήσαμε ήδη. Είναι όμως και μερικά που τα κρατήσαμε για τις γιορτινές μέρες που έρχονται αφού είναι τα καταλληλότερα όλων. Έχουν όλο το glam που απαιτεί η περίσταση ενώ παράλληλα είναι μερικές από τις πιο σημαντικές τάσεις του χειμώνα.

Άλλωστε στα parties δεν αρκεί να είμαστε λαμπερές και ανανεωμένες, επιβάλλεται να έχουμε υιοθετήσει υφές και ύφος που είναι in fashion. Επιλέξαμε λοιπόν τα ωραιότερα για να καταπλήξουμε.

Smoky Eye: Όχι όμως το

κλασικό με το μαύρο eyeliner ή σκιά και φυσικά με τίποτα nude ή χρυσό. Φέτος το cat eye look γίνεται με πολύ έντονα χρώματα όπως μπλε του κοβαλτίου ή μοβ. Οι σκιές έχουν κρεμώδη υφή και απλώνονται στο πάνω βλέφαρο με πινέλο. Δεν ξεχνάτε τη μάσκαρα και αφήνετε τα φρύδια φυσικά.

Bold Lips: τα χείλη είναι έντονα με πλούσιο και σταθερό χρώμα. Επιλέγετε ένα κόκκινο κραγιόν με μπλε και κόκκινους υποτόνους που κολακεύουν σχεδόν όλες τις επιδερμίδες. Το απλώνετε κατευθείαν και όχι με πινέλο ενώ αφαιρείται από τις εσωτερικές γωνίες των χειλιών με τα δάχτυλα το προϊόν που περισσεύει. Ένα κραγιόν με ματ υφή είναι ευκολότερο στην εφαρμογή απ’ ότι ένα glossy ή έξτρα γυαλιστερό. Επίσης παραμένει στη θέση του για ώρες.

Λάμψη μεν διακριτική δε: Οι υπερβολικές λάμψεις είναι ωραίες στο Instagram. Στην πραγματική ζωή μπορεί να γίνουν καταστροφικές και δεν θέλετε κάτι τέτοιο μέσα στις γιορτές. Οπότε θα παραμείνετε στο highlighter που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σας. Το καλύτερο είναι να έχει ivory βάση. Αν έχετε σταρένια επιδερμίδα το κατάλληλο για εσάς είναι ένα σε champagne απόχρωση ενώ αν έχετε πιο σκούρα το χρυσό και το χάλκινο είναι ιδανικό. Χρησιμοποιείστε ένα σφουγγαράκι του μακιγιάζ για να απλώσετε το highlighter σε ζυγωματικά, κάτω από το φυσικό τόξο των φρυδιών, στη γέφυρα της μύτης και στις εσωτερικές γωνίες των ματιών.

Διαβάστε ακόμη:

Οι 7 αποχρώσεις στα μαλλιά που θα πρωταγωνιστήσουν το 2019

Τα beauty προϊόντα που πρέπει πάντα να υπάρχουν στην τσάντα σας

Keywords
Τυχαία Θέματα