Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 28/11

Το βελούδο είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις τάσεις που πρωταγωνιστούν αυτή τη σεζόν στο χώρο της μόδας. Σούπερ απαλό, ζεστό και απόλυτα αριστοκρατικό μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και σε όλες τις περιστάσεις, απλές αλλά και επίσημες, όπως το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Σε αυτό το υλικό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με ένα φόρεμα από την εταιρεία Desiree Fashion, μίνι, βελούδινο, κρουζέ, μακρυμάνικο σε χρώμα midnight blue με διακοσμητικά κουμπιά.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ασημένιο κολιέ με μαύρη λεπτομέρεια από το κατάστημα Poco Loco στο Χαλάνδρι και ένα ζευγάρι booties, σε μαύρο – ασημί με τακούνι – κώνος από την Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Ultimate, Multi Finish Shadow Palette της εταιρείας Nyx, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το highlighter Love You So Mochi επίσης της Nyx και στα χείλη το κραγιόν Rouge Volupte Shine Νο 31 της YSL.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ανάλαφρα μαλλιά με όγκο και χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Οι αγαπημένες μας celebrities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους και εμπνέουν όλες τις γυναίκες με τις εμφανίσεις τους, λατρεύουν το βελούδινο φόρεμα και συχνά το επιλέγουν.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα που έχουν φορέσει ever, σε διάφορα μήκη και κοψίματα και σε μια σειρά από τέλειες αποχρώσεις που σίγουρα θα σας ξετρελάνουν.

Δείτε προσεκτικά τις δεκατέσσερις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας… Ποιο σύνολο από τα παρακάτω σας άρεσε περισσότερο και θα το φορούσατε κι εσείς και ποιο σας αφήνει τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 26/11

Keywords
Τυχαία Θέματα