Τα δύο έλαια που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τα φρύδια των ονείρων σας!

Τα φρύδια είναι ένα μεγάλο beauty κεφάλαιο κι εσείς κάνετε όλα όσα πρέπει ώστε να παραμένουν πλούσια και με τέλειο σχήμα.

Έχετε ήδη την προσωπική σας brow expert ενώ κατά τη διάρκεια της καραντίνας καταφέρατε να τα κρατήσετε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Γνωρίζετε πως να τα τονίσετε και στο νεσεσέρ σας υπάρχουν τα κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ για τα φρύδια όπως μολύβια και σκιές. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne)

Αν παρ’ όλα αυτά τα φρύδια σας παραμένουν αδύναμα και χωρίς όγκο υπάρχει λύση, σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς. Πρόκειται για δύο έλαια. Και πιο συγκεκριμένα καρύδας και argan.

Και τα δύο βοηθούν στην σωστή και γρήγορη ανάπτυξη της τρίχας. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που περιλαμβάνονται στη σύνθεση προϊόντων περιποίησης για τα μαλλιά.

Σύμφωνα και πάλι με τους experts τα συγκεκριμένα έλαια χαρίζουν θρέψη στο θύλακα της τρίχας, εκεί απ’ όπου ξεκινούν όλα δηλαδή. Παράλληλα την ενδυναμώνουν προσφέροντας λάμψη και πυκνότητα.

Ταυτόχρονα προστατεύουν τις λεπτές τρίχες των φρυδιών από την πτώση η οποία είναι συχνότερη από εκείνη των μαλλιών αφού είναι πιο αδύναμες.

Παράλληλα χαρίζουν ενυδάτωση και απαλότητα. Τα απλώνετε καθημερινά στην περιοχή των φρυδιών αφού προηγουμένως έχετε καθαρίσει καλά το πρόσωπο σας. 

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

To iconic foundation του οίκου Dior, Forever, αλλάζει! Τι το κάνει να ξεχωρίζει τόσο;

Αυτό είναι το λάθος που κάνετε οι περισσότερες με τα μαλλιά σας το βράδυ!

Keywords
Τυχαία Θέματα