Κακοκαιρία «Ελπίς» – Σχολεία: Πού έχει ληφθεί η απόφαση να παραμείνουν κλειστά

Στο κλείσιμο των σχολείων και των παιδικών σταθμών προχωρούν πολλοί δήμοι της χώρας, την ώρα που αναμένεται να «χτυπήσει» το δεύτερο και σφοδρότερο κύμα από την κακοκαιρία «Ελπίς».

Δήμος Αττικής

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη αποφασίστηκε η διακοπή της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αττική το επόμενο διήμερο 24 και 25 Ιανουαρίου.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής

Γ. Πατούλης μετά απόδιαβουλεύσεις με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, τους Αντιπεριφερειάρχες, τους Δημάρχους και τους εμπλεκόμενους φορείς, σχετικά με την εξέλιξη της κακοκαιρίας ΕΛΠΙΣ και αξιολογώντας όλα τα δεδομένα, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών προχώρησε στην απόφαση για προληπτικούς λόγους και την καλύτερη ασφάλεια μαθητών και καθηγητών της διακοπής της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αττική το επόμενο διήμερο 24 και 25 Ιανουαρίου 2022.

Επισημαίνεται, ότι ζητήματα τηλεκπαίδευσης ρυθμίζονται από το Υπουργείο Παιδείας. Για το λόγο αυτό οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρακολουθούν τις σχετικές ανακοινώσεις του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Proto thema.gr

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Λιάγκας: Αψήφησε την κακοκαιρία «Ελπίς» και βούτηξε στη θάλασσα

 Χρήστος Λούλης: Αποκαλύπτει γιατί δεν είναι μέλος του ΣΕΗ

 Κάτια Ταραμπάνκο: Πότε μπαίνει στο Survivor; Η ειδική συμφωνία που θα φέρει αντιδράσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα