Τα δύο beauty προϊόντα που θα μας συντροφεύσουν το χειμώνα

Κάθε μία από εμάς έχει τις δικές της ξεχωριστές ανάγκες και συνήθειες όσο αφορά την περιποίηση αλλά υπάρχει ένα βασικό κοινό σημείο αναφοράς: Θέλουμε επιδερμίδα ενυδατωμένη, λαμπερή και προστατευμένη. Είτε πρόκειται για το πρόσωπο είτε πρόκειται για τα χέρια. Άλλωστε ειδικά τα χέρια μας είναι μια περιοχή που παραμελούμε παρά το γεγονός ότι είναι το ίδιο εκτεθειμένα στις ηλιακές ακτίνες αλλά και το κρύο ή τον αέρα.

Εμείς έχουμε δύο πολύ αγαπημένα προϊόντα που μας κάνουν να νοιώθουμε ήρεμες τόσο για την εμφάνιση όσο και για την προστασία-φροντίδα.

Και φυσικά σας τα προτείνουμε αφού είναι ανάμεσα στα 10 καλύτερα μας.

Chanel CC Cream: Μια κρέμα με πολλαπλή δράση και δύναμη που θεωρούμε πως είναι το πλέον must have προϊόν. Προστατεύει την επιδερμίδα από την ακτινοβολία του ήλιου που είναι παρών και το χειμώνα ειδικά στη χώρα μας ενώ παράλληλα ενυδατώνει, βελτιώνει τις διχρωμίες και προσφέρει κάλυψη και ένα βελούδινο φινίρισμα. Την απλώνουμε κάθε πρωί ή το βράδυ λίγο πριν την έξοδο μας.

Chanel La Creme Main Texture Riche: Τα χέρια μας δεν τα προσέχουμε όσο θα έπρεπε ή τουλάχιστον όσο προσέχουμε την επιδερμίδα στο πρόσωπο ή το υπόλοιπο σώμα. Κακώς. Πολύ κακώς. Το γνωρίζετε ότι είναι από τα σημεία που βάλλονται χειμώνα καλοκαίρι από τις περιβαλλοντικές συνθήκες καθώς επίσης και τα πρώτα που αποκτούν σημάδια γήρανσης όπως είναι οι πανάδες και οι κηλίδες. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να βρίσκεται μόνιμα στην τσάντα μας η Chanel La Creme Main.

Η φόρμουλα της είναι εμπνευσμένη από την κρέμα χεριών που δημιούργησε η Mademoiselle Coco Chanel το 1927 και η νέα της υφή είναι πιο πλούσια από ποτέ ενώ χάρη στη σύνθεση της που αποτελείται από εκχυλίσματα ίριδας, ρόδου, γλυκερίνη και shea butter ενυδατώνει σε βάθος προσφέροντας παράλληλα ένα απίθανο άρωμα.

Διαβάστε ακόμη:

Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα το scrub με ακτινίδιο θα σε εντυπωσιάσει!

Η make up artist της Rihanna μας αποκαλύπτει τα μυστικά της!

Keywords