Τα δώρα στις κολλητές σας φέτος θα είναι ονειρεμένα

Το πιθανότερο είναι αύριο να πάρετε τα τελευταία δώρα. Αν είναι για τις κολλητές σας, έχω εκπλήξεις. Αφού η πρόταση μου είναι ονειρεμένη και όταν ανοίξουν τις συσκευασίες απλά θα σας αγαπήσουν περισσότερο.

Είναι προϊόντα μακιγιάζ φυσικά, γιατί δεν υπάρχει κάτι ωραιότερο και πιο πρακτικό. Τα συγκεκριμένα βέβαια είναι ονειρεμένα, άκρως γιορτινά και τέλεια.

Δεν θα πω κάτι άλλο. Θέλω απλά να τα δείτε. Ένα μόνο: Πρόκειται για τις συλλεκτικές Χριστουγεννιάτικες και υπέροχες ιδέες της Too Faced!

Dream Queen Make Up Collection:

Η τέλεια παλέτα που περιέχει 24 σκιές αλλά και την Better than Sex Mascara σε travel size, το λιπ γκλος Pink Swan καθώς και το Hangover 3in1 Setting Spray.

Better Than Sex Mascara Ornament: Μία από τις ωραιότερες μάσκαρα ever βρίσκεται πάνω σε αυτό το στολίδι που έχει το σχήμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Για να χαρίσετε στην κολλητή σας τη δυνατότητα να αποκτήσει τις ωραιότερες βλεφαρίδες του κόσμου.

Gingerbread Spice: Παλέτα που περιέχει 18 ματ και shimmer σκιές που παράλληλα μυρίζει όπως τα γιορτινά κουλουράκια. Εκτός από αυτό όμως θα χαρίσει στη φίλη σας τα ωραιότερα, γλυκά και glam παράλληλα make up looks.

Διαβάστε ακόμη:

Η Lady Gaga μόλις έβαψε τα μαλλιά της στο πιο hot χρώμα της σεζόν

Το γιορτινό make up look είναι πράσινο, λαμπερό και glam

Keywords
Τυχαία Θέματα