Ποια παίκτρια έλειπε από τον τελικό του GNTM; -Αυτό είναι το μήνυμά της!

Ο τελικός του Greece’s Next Top Model ανέδειξε νικήτρια την Ειρήνη Καζαριάν και συγκέντρωσε στο πλατό όλες τις συμμετέχουσες του reality show για τη μεγάλη βραδιά.

Ωστόσο μία παίκτρια απουσίαζε από τον τελικό του παιχνιδιού. Το κορίτσι αυτό ήταν η Έλενα Καλλιοντζή, η οποία με ανάρτησή της στο instagram εξήγησε το λόγο που έμεινε μακριά από το φινάλε του GNTM.

Η πρώην παίκτρια του reality έγραψε: “Αν για ένα πράγμα

χαίρομαι που μπήκα στο παιχνίδι είναι γιατί γνώρισα εσάς και μοιράστηκα μαζί σας υπέροχες στιγμές μέσα σε όλο αυτό το τρελό ταξίδι που πιστεύω ότι θα θυμάμαι για μία ζωή. Μην αφήνετε τίποτα αρνητικό να σας επηρεάσει και να είστε πάντα ο εαυτός σας αληθινές όπως σας γνώρισα. Αυτά επειδή δεν θα σας δω στον τελικό γιατί είμαι εξωτερικό, αλλά θα τα πούμε σύντομα από κοντά. Μαριάννα και Καζαριάν for the win το αξίζετε μοντελαρες μου!”

Δείτε την ανάρτησή της εδώ:


View this post on Instagram

Αν για ένα πράγμα χαίρομαι που μπήκα στο παιχνίδι είναι γιατί γνώρισα εσάς και μοιράστηκα μαζί σας υπέροχες στιγμές μέσα σε όλο αυτό το τρελό ταξίδι που πιστεύω ότι θα θυμάμαι για μία ζωή. Μην αφήνετε τίποτα αρνητικό να σας επηρεάσει και να είστε πάντα ο εαυτός σας αληθινές όπως σας γνώρισα. Αυτά επειδή δεν θα σας δω στον τελικό γιατί είμαι εξωτερικό, αλλά θα τα πούμε συντομα από κοντά. Μαριάννα και Καζαριάν for the win το αξίζετε μοντελαρες μου! ❤❤❤ #gntm #2018 #final #today @eirini_sterianou @annatsakouridou @agaparaa @marian_marianne @nounekazaryan @eldalaska (Η Άννα δεν έχει φτιάξει ακόμα καινουριο λογαριασμό).

A post shared by Elena Kalliontzi (@elena_kalliontzi) on Dec 19, 2018 at 9:55am PST

Διαβάστε επίσης:

Ποιο πασίγνωστο μοντέλο έγινε μανούλα για πρώτη φορά και μας δείχνει το μωράκι του;

Keywords
Τυχαία Θέματα