Τα διατροφικά tips των αγαπημένων μας Ελληνίδων!

Βρήκαμε τη διατροφή που κάνουν αγαπημένες μας Ελληνίδες και διαθέτουν τα ωραιότερα κορμιά της εγχώριας show biz.

Δείτε τι τρώνε καθημερινά, πόσο νερό καταναλώνουν, ποιες ατασθαλίες κάνουν στις ελεύθερες ημέρες τους κ.α. και ακολουθήστε τα tips τους.

Φαίη Σκορδά

Καταναλώνει καθημερινά φρούτα και σαλάτες από λαχανικά εποχής με ελαιόλαδο. Συχνά στο πρωινό της γεύμα συμπεριλαμβάνει κουάκερ, αλλά και καστανό

ρύζι στα κυρίως γεύματα. Επιλέγει τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες αλλά χαμηλές σε κορεσμένα λιπαρά όπως τα πουλερικά, διάφορα είδη ψαριών και το γιαούρτι χαμηλών λιπαρών. Η μέρα της κλείνει πάντα με ένα ακτινίδιο.

Δέσποινα Βανδή

Η διατροφή της περιέχει τροφές πλούσιες σε ενέργεια, χαρακτηριστικά παραδείγματα τα παντζάρια, η ρόκα, το σπανάκι και μαι σειρά από superfoods, όπως κινόα. Η τραγουδίστρια καταναλώνει το μεγαλύτερο γεύμα της το βράδυ και μέσα στην εβδομάδα έχει μια ελεύθερη ημέρα για να απολαμβάνει το αγαπημένο της γλυκό, κάτι σοκολατένιο ή ένα κομμάτι πάβλοβα που την φτιάχνει και τέλεια.

Ζέτα Μακρυπούλια

Εκτός από ψητό κρέας, το οποίο συνοδεύει πάντα με σαλάτα -οι αγαπημένες της είναι η ρόκα και το μπρόκολο- έχει εντάξει στη διατροφή της λαδερά όπως φασολάκια και αρακά, ενώ μια φορά την εβδομάδα καταναλώνει ένα πιάτο ζυμαρικά. Η Ζέτα έχει αδυναμία στη σοκολάτα, γι’ αυτό και φροντίζει ως σνακ, 4 φορές την εβδομάδα να καταναλώνει ένα μικρό κομμάτι σοκολάτα υγείας.

Κάτια Ζυγούλη

Το πρωινό είναι το πιο βασικό της γεύμα, το μεσημεριανό της αποτελείται συνήθως από μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα ή κοτόπουλο με βραστές σαλάτες, ενώ δεν παραλείπει πριν το καταναλώσει να… αδειάσει ένα μπολ γεμάτο σαλάτα. Όταν πεινάει ανάμεσα στα γεύματα μασουλάει ένα κριθαρένιο παξιμάδι και όταν θέλει να πιει ένα αναψυκτικό φτιάχνει μόνη της ένα παγωμένο τσάι με μια κουταλιά μέλι.

Τάμτα

“Πρώτα από όλα αποφεύγω το βραδινό. Σύμφωνα με τις οδηγίες του διατροφολόγου μου, ενισχύω τον οργανισμό μου τόσο με πρωτεΐνες (κοτόπουλο και ψάρι) όσο και με υδατάνθρακες (ζυμαρικά και ρύζι, 140 γραμμάρια καθημερινά). Επίσης το γεύμα μου, το συνοδεύω πάντα με πράσινη σαλάτα… Φροντίζω να παίρνω πρωινό, το οποίο είναι γιαούρτι με δημητριακά και μέλι. Τρώω πολλά φρούτα“, έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

Κατερίνα Καινούργιου

Πίνει περίπου δύο λίτρα νερό καθημερινά, καταναλώνει τέσσερα γεύματα με απόσταση τεσσάρων ωρών το καθένα. Επιπλέον, έχει μειώσει το αλάτι και εδώ και λίγο καιρό έχει προσθέσει τα cranberries στο καθημερινό διαιτολόγιό της που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά.

Κατερίνα Στικούδη

Ξεκινάει τη μέρα της με ένα πολύ καλό πρωινό. Συνήθως είναι τόστ γαλοπούλα-τυρί με χυμό ή φρουτοσαλάτα ή ομελέτα με 4 ασπράδια και 1 κρόκο ή γιαούρτι με μέλι και καρύδια. Επίσης καταναλώνει άφθονο νερό και αποφεύγει να τρώει βραδινό μετά τις 21.00. Όσον αφορά στα φρούτα και τους υδατάνθρακες τα αποφεύγει μετά τις 18.00 το απόγευμα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το πρωινό της αρχίζει πάντα με ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί και καφέ μέτριο με γάλα. Συνεχίζεται με κρέας ή ψάρι που το συνοδεύει πάντα με πράσινη σαλάτα και κλείνει σχεδόν πάντα με ένα λαδερό φαγητό. Ανάμεσα στα γεύματα καταναλώνει φρούτα ή μπάρες δημητριακών. Αποφεύγει τα τηγανητα, τα αναψυκτικά, το αλκοόλ, ενώ φροντίζει να πίνει 2 με 3 λίτρα νερό την ημέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα