Τα χαρμόσυνα νέα που ανακοίνωσε on camera η Σάσα Σταμάτη!

Η Σάσα Σταμάτη έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο και μεταξύ άλλων έκανε μια χαρμόσυνη ανακοίνωση!

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τον πρόσφατο γάμο του αδερφού της και εξομολογήθηκε: “Μπορεί να μαλώνουμε πολλές φορές με τον αδερφό μου αλλά τον αγαπάω πάρα πολύ. Είναι αγωνιστής. Εκεί με την νταλίκα του το παλεύει. Δεν το βάζει κάτω”.

Μάλιστα, στη συνέχεια ανακοίνωσε πως πρόκειται να γίνει θεία: “Θέλουμε να σας ανακοινώσουμε στο Happy Day που είναι μια ευχάριστη εκπομπή και η Σταματίνα τα λατρεύει αυτά τα θέματα, ότι θα γίνω θεία. Περιμένουμε μωράκι. Μπέμπης. Τον Γιάννη Σταμάτη Junior. Λέω επειδή εγώ θα αργήσω ας παντρευτεί ο Παναγιώτης, να φύγει ένας”.

Η Σάσα Σταμάτη αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά της και έκανε γνωστό πως αρνήθηκε τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε: “Επαγγελματικά έχω να σου ανακοινώσω ότι τη Δευτέρα ξεκινάει μια καινούργια εφημερίδα, όπου θα γράφω κι εκεί. Τηλεοπτικά μου έχει γίνει κάποιες προτάσεις, αλλά έχω απαντήσει αρνητικά. Δεν είμαι ακόμα έτοιμη να κάνω κάτι και δεν έχει προταθεί κάτι που να μου αρέσει πάρα πολύ. Και δεν είμαι σε καλή φάση να κάνω κάτι εγώ σαν Σάσα και δεν είναι και αυτό το κάτι, που λέμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, να μας αρέσει πολύ. Θέλω να μου αρέσει πολύ το επόμενο πράγμα που θα κάνω”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Gigi Hadid έδειξε για πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα! 

Η απόφαση του Γιάννη Σπαλιάρα: “Σκέφτομαι ότι πρέπει να σταματήσω πλέον να…” 

Η ενόχληση της Τσιμτσιλή με τον ΣΚΑΪ για τον τρόπο που ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Τσολάκη!  

Keywords
Τυχαία Θέματα