Η ενόχληση της Τσιμτσιλή με τον ΣΚΑΪ για τον τρόπο που ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Τσολάκη!

Η Ελένη Τσολάκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μεταξύ άλλων ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ. 

Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως δεν έκανε κάποιο ραντεβού με τον σταθμό για να συζητήσουν για το τηλεοπτικό της μέλλον. “Δεν ενεργοποιήθηκε η οψιόν μου με τον ΣΚΑΙ. Η συνεργασία ολοκληρώθηκε και έκλεισε αυτός ο κύκλος. Και θεωρώ ότι ολοκληρώθηκε όπως έπρεπε να ολοκληρωθεί. Δεν κάναμε κάποιο ραντεβού. Ολοκληρώσαμε τη συνεργασία μας, χωρίς να συζητήσουμε αν υπάρχει ενδεχόμενο να κάνουμε κάτι άλλο.”, ανέφερε.

Τα

όσα είπε στη συνέντευξη της η Ελένη Τσολάκη, σχολιάστηκαν σήμερα στην εκπομπή Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε θέση και δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τον ΣΚΑΪ. 

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: “Κάπου άκουσα ότι δεν έκανε καν ραντεβού. Αυτό προσωπικά το θεωρώ ανέντιμο. Παίρνεις έναν άνθρωπο, του τάζεις λαγούς με πετραχήλια, του υπόσχεσαι πως θα είναι το καινούργιο σου πρόσωπο και δεν τον βλέπεις ούτε για αποχαιρετισμό; Το βλέπω ανέντιμο και άκομψο να το κάνεις στα τηλεοπτικά πρόσωπα. Και επειδή είμαστε μικρή αγορά, αν το κάνεις σε μερικά πρόσωπα σου βγαίνει και ένα όνομα. “Μην πας εκεί γιατί πας ως βασιλιάς και δε σου λένε ούτε γεια φεύγοντας”.

Αν το κανάλι θίχτηκε τόσο πολύ από το σκηνικό με τη φοιτήτρια να έκοβε την εκπομπή εκείνη τη στιγμή και να έλεγε “γεια σας”. Από τη στιγμή που η εκπομπή συνεχίστηκε, το να μην τους πεις ούτε ένα γεια… Η Ελένη για να πάει πάνελ στον Λιάγκα της υποσχέθηκαν τον Αγρότη και άλλα τόσα. Δε θα έφευγε η Ελένη πρώτο όνομα από τον Alpha για να πάει να κάνει το πάνελ του Λιάγκα αν δεν της είχαν υποσχεθεί κάτι άλλο”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Άγριες Μέλισσες: Όσα θα δούμε στο αποψινό τελευταίο επεισόδιο της σεζόν! 

Μέμος Μπεγνής: «Χρωστάω και μάλιστα πολλά! Έχω σταματήσει να πληρώνω δόσεις, γιατί…» 

Γιώργος Καράβας: Θα λιώσετε με την τρυφερή αγκαλιά στην κόρη του!

Keywords
Τυχαία Θέματα