Τα χαμηλοκάβαλα ρούχα επιστρέφουν και φέτος την άνοιξη…we go low

Mπορεί να μισείς ή να λατρεύεις αυτό το trend με τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια και τις φούστες. Ό,τι γνώμη και να έχεις όμως πρέπει να αποδεχτείς πλέον πως αυτή η τάση επέστρεψε για τα καλά. Στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης καταλάβαμε πως τα χαμηλοκάβαλα ρούχα κάνουν δυναμικό comeback.

Ο γνωστός σχεδιαστής Dion Lee παρουσίασε πολλά κομμάτια που σταματάνε αρκετά κάτω από τον αφαλό και απέδειξε για ακόμη μια φορά αυτό που εδώ και καιρό αποδεύγουμε να παραδεχτούμε. Φέτος την άνοιξη we go low!

Γυναίκες με στιλ σε όλο τον κόσμο έχουν

αρχίσει να φοράνε χαμηλοκάβαλα παντελόνια και φούστες και μας δείχνουν πώς να το κάνουμε κι εμείς. Αν ψάχνεις λοιπόν για έμπνευση παρακάτω θα δεις μερικές ιδέες που θα σε καθοδηγήσουν σωστά.

#1. Συνδύασε το παντελόνι ή τη φούστα σου με ένα ασορτί crop top και ολοκλήρωσε το look με ένα μακρύ παλτό σε παρόμοιο τόνο. Πρόσθεσε αξεσουάρ και είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις τη μέρα σου δυναμικά.

#2. Τα baggy χαμηλοκάβαλα παντελόνια είναι αγαπημένα κομμάτια που δε θέλουμε να λείπουν από την γκαρνταρόμπα μας αυτή τη σεζόν. Αν λοιπόν είσαι σε δίλημμα σχετικά με το σε ποιο παντελόνι να επενδύσεις την άνοιξη, προτίμησε ένα baggy low παντελόνι ή τζιν που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές (πρωινές και βραδινές) εμφανίσεις σου.

#3. Αν προτιμάς να φοράς φούστες (μίνι, μίντι, ή μάξι) στην καθημερινότητά σου να ξέρεις πως και σε αυτά τα ρούχα έχουμε κατέβασμα του καβάλου. Πώς θα καταλάβεις αν το παντελόνι ή η φούστα σου είναι στο σωστό ύψος; Φόρεσε ένα απλό tank top που όταν το φοράς με ψηλόμεσο παντελόνι δε φαίνεται καθόλου η κοιλιά σου. Αν φαίνεται ένα μεγάλο μέρος της κοιλιάς τότε είσαι στο σωστό δρόμο. Αλλιώς υπολόγισε 2-3 δάχτυλα κάτω από τον αφαλό σου.

© Daniel Zuchnik/ Christian Vierig/ Jeremy Moelle/ Albert Urso/ Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

Δερμάτινο Crop Jacket: 5 τρόποι για να το φορέσεις- Η πιο γνωστή Tik Toker μας δείχνει τον τρόπο

Υπάρχει ένα jacket που αγαπάνε όλες οι influencers- Πώς θα το φορέσεις;

15 παλτό κάτω των 120€ που έχουμε ερωτευτεί σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα