Τα beauty looks της εβδομάδας μόδας στο Μιλάνο που θα σας αφήσουν άφωνες!

Η εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο ήταν άκρως ενδιαφέρουσα και η πιο extravagant μέχρι τώρα. Το επόμενο φθινόπωρο σύμφωνα με τους beauty experts τα make up looks θα είναι ξεχωριστά και ιδιαίτερα. Και περίεργα. Και κάποια μη φορέσιμα εκτός αν είστε beauty addicts με τις τάσεις.

Εμείς επιλέξαμε τα πιο artistic. Εσείς μπορείτε να τα θαυμάσετε και αν είστε τολμηρές να τα υιοθετήσετε.

Άκρως Καλλιτεχνικό:

Τα μάτια έγιναν καμβάς στο show της Francesca Liberatore με κόκκινες και μοβ πινελιές να δημιουργούν ένα μικρό έργο τέχνης.

Φαρδιές Γραμμές: Ο make up artist Thomas de Kluyver στα παρασκήνια της Jil Sander χρησιμοποίησε γερές δόσεις μαύρου gel eyeliner για να δημιουργήσει το πιο δραματικό look του επόμενου φθινοπώρου.

Frozen: Εμπνευσμένο από την Αρκτική το συγκεκριμένο make up look έχει νιφάδες χιονιού στις βλεφαρίδες. Το είδαμε στον Οίκο Byblos.

Ένταση στα Ζυγωματικά: Επιτέλους είναι η σεζόν που ένα από τα ωραιότερα σημεία του προσώπου αποκτά το χρώμα που του αξίζει. Στον Οίκο Aigner μεγάλες δόσεις από ροζ blush απλώνονται στα ζυγωματικά δημιουργώντας ένα look που θα δούμε παντού.

Ψεύτικες Φακίδες: Ξέρουμε ότι στη Μεγάλη Βρετανία υπάρχουν γυναίκες που κάνουν tattoo φακίδες θέλοντας να μοιάσουν στην Meghan Markle. Τώρα είδαμε ψεύτικες στον Οίκο Marco de Vincenzo. H μεγάλη διαφορά είναι ότι οι συγκεκριμένες μοιάζουν με κοσμήματα αφού λαμποκοπούν.

Χτενίσματα σαν γλυπτά: Το ωραιότερο και πιο εξεζητημένο χτένισμα που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. To εμπνεύστηκε και το δημιούργησε ο θρυλικός hairstylist Sam McKnight για τον οίκο Fendi θέλοντας να υμνήσει τη δεκαετία του ’30.

Βαμμένα Φρύδια: Το είδαμε στον Οίκο Prada όπου ο Guido Palau μάζεψε τα μαλλιά σε χαμηλούς sleek κότσους με χωρίστρα στη μέση. Εκείνο όμως που τράβηξε την προσοχή ήταν τα φρύδια που ήταν αόρατα. Βαμμένα και ανύπαρκτα ήταν μια έμπνευση της θρυλικής make up artist Pat McGrath.

Κρυστάλλινα Δάκρυα: Ο make up artist του Οίκου Gucci ήθελε να δημιουργήσει ένα look αφιερωμένο στη νεότητα και την ατομικότητα και ο τρόπος του ήταν να στερεώσει κάτω από τα μάτια των μοντέλων δάκρυα από σιλικόνη.

Διαβάστε ακόμη:

Το μανικιούρ της εβδομάδας είναι Οσκαρικό

Αν έχετε βαμμένα μαλλιά πρέπει πάντα να ακολουθείτε πιστά 3 κανόνες

Keywords
Τυχαία Θέματα