H Ariana Grande το τερμάτισε με την πιο extreme αλογοουρά που έχετε δει ποτέ

Η Ariana Grande είναι και επίσημα η star με τους περισσότερους followers. Τα συγχαρητήρια μας λοιπόν. Επίσης είναι εκείνη που έχει εμμονή με τις αλογοουρές που είναι το σήμα κατατεθέν της. Ακόμη κι αν την ταλαιπωρούν και την πονάνε όπως η ίδια έχει αποκαλύψει δεν τις αποχωρίζετε.

Τον τελευταίο καιρό δεν είναι στην καλύτερη διάθεση βέβαια αφού έχει χωρίσει και απ’ ότι λέγεται και φαίνεται την έχει επηρεάσει πολύ. Μέχρι και το τελευταίο της album, το οποίο παρεμπιπτόντως πάει πάρα πολύ καλά, έχει αναφορές που αποδεικνύουν πως είναι πληγωμένη

και δεν το έχει ξεπεράσει. Παρ’ όλα αυτά είναι μια star και πρέπει να φροντίζει τη δημόσια εικόνα της και κυρίως την αλογοουρά της. Πρέπει επίσης να δίνει στους θαυμαστές της μια δημιουργική εικόνα που αποδεικνύει ότι πάνω απ’ όλα είναι αισιόδοξη και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η καριέρα της και οι άνθρωποι που την ακολουθούν πιστά σε κάθε της βήμα.

Και φυσικά αν και νέα γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που σε κάθε της εμφάνιση δημιουργεί πανδαιμόνιο και κάθε της δήλωση στο twitter γίνονται θέμα συζήτησης στα social για μέρες.

Η τελευταία της εμφάνιση όμως ήταν τόσο extravagant που δεν είχε προηγούμενο. Η επική αλογοουρά της ξετρέλανε τους θαυμαστές και μη αφού είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει. Μια φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε σάλο. Την απίστευτη αλογοουρά δημιούργησε ο hairstylist Josh Liu και είναι στ’ αλήθεια έργο τέχνης.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande) στις 26 Φεβ, 2019 στις 9:50 πμ PST

Η αλογοουρά αποτελείται από 5 bubbles που θυμίζουν πλανήτες (πρόκειται για μια αναφορά στο τελευταίο album της Grande που ονομάζεται NASA). Στην κορυφή είναι στερεωμένος ένας μαύρος φιόγκος που δεν έχει να κάνει με το διάστημα αλλά είναι ένα από τα μεγαλύτερα trend της σεζόν.

Φυσικά πρόκειται για extensions αλλά όπως και να’ χει είναι πράγματι ότι πιο εντυπωσιακό έχει κάνει μέχρι τώρα.

Διαβάστε ακόμη:

Υπάρχουν 10 τρόποι να κάνετε χωρίστρα και είναι όλοι τους παιχνιδάκι (video)

Το μανικιούρ της εβδομάδας είναι Οσκαρικό

Keywords
Τυχαία Θέματα